نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تهيه تقويم براي دسكتاپ

  1. #1

    Question تهيه تقويم براي دسكتاپ

    با سلام
    يه مدت پيش به ذهنم رسيد برنامه اي بنويسم كه تقويم رو به صورت محو روي دسكتاپ نمايش بده و با كليك روي هر روز مناسبت ها و يا يادداشت اون روز رو نشون بده.
    حالا چند تا نكته:
    1- وقتي برنامه فعال هست با Alt +F4 بسته نشه - براي بستن بايد روي آيكن برنامه در System tray كليك بشه
    2- وقتي دكمه show desktop ويندوز زده ميشه تقويم باز هم روي دسكتاپ باشه
    3- آيا با wpf بهتر ميشه كار كرد يا همين ويندوز اپليكشن
    4- براي زمينه محو به طوري كه پس زمينه هم ديده بشه چه كار بايد كرد؟
    تقريبا يه چيزي مشابه گجتهاي ويندوز 7
    ممنون اگر كسي بتونه راهنمايي كنه
    آخرین ویرایش به وسیله mohamad.alijani : پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390 در 12:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: تهيه تقويم براي دسكتاپ

    اساتيد سي شارپ در اين مورد نظري دارند؟

  3. #3

    نقل قول: تهيه تقويم براي دسكتاپ

    1 -
            bool exiting = false;

    private void Window_Closing(object sender, System.ComponentModel.CancelEventArgs e)
    {
    if (!exiting)
    e.Cancel = true;
    }


    2 -
    Topmost="True"  ShowInTaskbar="False"

    3 -
    100 باید WPF کار کنین ...
    4 - باید WPF یاد بگیرین

    اگه برای 7 میخواین همون gadget بسازین بهتر هم هست ...

  4. #4

    نقل قول: تهيه تقويم براي دسكتاپ

    ممنون از پاسختون بسيار مفيد بود
    براي ساختن gadget براي ويندوز7 بايد چطور كار كنم
    آخرین ویرایش به وسیله mohamad.alijani : جمعه 16 اردیبهشت 1390 در 09:12 صبح

  5. #5

    نقل قول: تهيه تقويم براي دسكتاپ

    خیلی سادس تو msdn اموزشش هست ... یه صفحه html با کدهای javascript

  6. #6

    نقل قول: تهيه تقويم براي دسكتاپ

    مثل اينكه شما هم تو فازه خنده كم نمياري ها؟!!
    خوش باشي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •