نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک

  1. #1

    نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک

    سلام
    این کد کار نمیکند. لطفا راهنمایی نمایید.
    با تشکر.
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>

    <body>
    <script>
    function large(small1)
    {
    var div1 = document.getElementById("div1");
    div1.style.left = small1.style.left;
    div1.style.top = small1.style.top;
    div1.visibility = "visible";
    }

    function out()
    {
    document.getElementById("div1").visibility="hidden ";
    }

    </script>


    <img src="laugh6.jpg" style="position:absolute;" onMouseOver="large(this)" >
    <div id="div1" style="position:absolute; visibility:hidden" onMouseOut="out()">
    <img src="nz027_et.jpg">
    </div>
    </body>
    </html>


    تصویر داخل دایو سایز بزرگ تصویر است.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک

    سلام
    small1.style.left اگر مقدار دهی اولیه نشده باشد خالی بر میگرداند.
    به همین دلیل از small1.offsetLeft+"px"; برای بدست اوردم موقعیت چپ المنت استفاده کردم.
    وکد div1.visibility = "visible"; را به صورت div1.style.visibility = "visible"; بنویسید


    کد HTML:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>
     
    <body>
    <script>
    function large(small1)
    {
        
        var div1 = document.getElementById("div1");
        var left="";
        var top="";
        if(small1.style.left)
        {
            left=small1.style.left;
        }
        else
        {
            left=small1.offsetLeft+"px";
            
        }
        if(small1.style.top)
        {
            top=small1.style.top;
        }
        else
        {
            top=small1.offsetTop+"px";
            
        }
        
        div1.style.left = left;
        div1.style.top = top;
        div1.style.visibility = "visible";
    }
     
    function out()
    {
    document.getElementById("div1").style.visibility="hidden";
    }
    
    
    
    
    
    
    
    
    
     
    </script>
     
     
    <img src="1.jpg" style="position:absolute;" onMouseOver="large(this)" >
    <div id="div1" style="position:absolute; visibility:hidden" onMouseOut="out()">
    <img src="2.jpg">
    </div>
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله hossin.esm : یک شنبه 18 اردیبهشت 1390 در 15:22 عصر

  3. #3

    نقل قول: نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک

    خیلی متشکر.
    این روش برای نشان دادن سایز بزرگ تصویر درسته؟ روش بهتری نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک

    سلام
    خواهش میکنم
    مشکلی ندارد ولی به نظر من بهتر هست نمایش تصویر بزرگ در اختیار کاربر باشه و با کلیک روی تصویر تصویر بزرگ را مشاهده کند.
    لینک زیر را ببینید.
    http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •