نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گشتن رشته

  1. #1

    گشتن رشته

    سلام
    من برنامه notepad ویندوز ساختم . لطفا راهنمایی کنید من با کدام تابعه یا الگوریتمی می تونم رشته مورد نظرم را پایین به بالا سرچ کنم ؟(مثل fine نوت پد)
    ممنون میشم کمکم کنید...

  2. #2

    نقل قول: گشتن رشته

            public static void Find(string text, bool matchCase, RichTextBox rtb)
    {
    try
    {
    int startPos;
    StringComparison type = (matchCase == true ? StringComparison.Ordinal : StringComparison.OrdinalIgnoreCase);
    startPos = rtb.Text.IndexOf(text, type);

    if (!(startPos > 0))
    {
    MessageBox.Show("Search text: '" + text + "' could not be found", "Text Not Found", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
    return;
    }
    else
    {
    rtb.Select(startPos, text.Length);
    rtb.ScrollToCaret();
    rtb.Focus();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Search Error");
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: گشتن رشته

    چرا از این راه نمیشه:
                if (textBox1.Text.Contains("For Example:Salam"))
    {

    MessageBox.Show("Yes There is Salam");

    }
    else
    {


    MessageBox.Show("No There isn't salam");

    }

  4. #4

    نقل قول: گشتن رشته

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    چرا از این راه نمیشه:
                if (textBox1.Text.Contains("For Example:Salam"))
    MessageBox.Show("Yes There is Salam");
    else
    MessageBox.Show("No There isn't salam");
    تو این روش
    "Salam" != "salam" ... اگه case حروف رو در نظر نگیرین ... بله چندان فرقی نمیکنه تو پیدا کردنش ولی در این حالت محل تکست مشخص نیست و انتخاب هم نمیشه کرد ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: گشتن رشته

    Case حروف درسته نمیشه ولی Selectکردن تکست مورد نظر که میشه!
    مثلا
                string S="salam";
    if (textBox1.Text.Contains(S))
    {
    int i = textBox1.Text.LastIndexOf(S);
    textBox1.Select(i, S.Length);
    textBox1.Focus();


    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: گشتن رشته

    در ضمن برای Case حروف هم lمی تونیم این کارو کنیم:
    البته کد هام خنده داره ولی جواب می ده!
                string S="salam";
    if (textBox1.Text.ToLower().Contains((S.ToLower())))
    {
    int i = textBox1.Text.ToLower().LastIndexOf(S.ToLower());
    textBox1.Select(i, S.Length);
    textBox1.Focus();


    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: گشتن رشته

    تنها مشکلش اینه که مثلا اگه 2تاSalamداشته باشیم این فقط یکی شو می تونه پیدا و selectکنه!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: گشتن رشته

    توهین به کد هاتون نشه ولی مثل اینکه درست حسابی کار نمی کنه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •