نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با event های صفحه کلید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    مشکل با event های صفحه کلید

    سلام
    یه سورس ماشین حساب گذاشتم ولی هر کاری میکنم نمی تونم که با فشاردادن یک عدد دکمه عددو فعال کنم
    فردا هم باید به استاد تحویل بدم لطفا کامل توضیح بدید آخه من خیلی مبندیم ولی سی کامل بلدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل با event های صفحه کلید

    شما خاصیت key preview فرم رو true کن بعدش تو رویداد key_press فرم کداتو بنویس مثلا:

    if(e.keychar=='1')
    button1_click(sender,e);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: مشکل با event های صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط shecarchi مشاهده تاپیک
    شما خاصیت key preview فرم رو true کن بعدش تو رویداد key_press فرم کداتو بنویس مثلا:

    if(e.keychar=='1')
    button1_click(sender,e);
    این کد رو توkey_press form1 باید نوشت؟

    خاصیت keypreview رو کجا و با چه کدی فعال کنم
    آخرین ویرایش به وسیله sinaprog : شنبه 17 اردیبهشت 1390 در 13:48 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: مشکل با event های صفحه کلید

    اون مشکلات بالا حل شد
    فقط برای کلیدای عملیاتی مانند enter باید چکار کرد؟
    متشکرم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار f4rib0rz
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    آمل
    پست
    68

    نقل قول: مشکل با event های صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط sinaprog مشاهده تاپیک
    اون مشکلات بالا حل شد
    فقط برای کلیدای عملیاتی مانند enter باید چکار کرد؟
    متشکرم
    فقط برای اینکه با فشردن enter یه دکمه فشرده بشه .
    فرم رو انتخاب کن قسمت Properties خاصیت AcceptButton رو بزار رو دکمه مورد نظر .
    خاصیت CancleButton هم وقتی رخ میده که Esc زده بشه.
    موفق باشی....

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: مشکل با event های صفحه کلید

    کدام درسته چون با زدن دکمه= جواب میده ولی با اینتر نه!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •