نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دلیل این خطا چیه؟ Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (28000/1045): Access denied f

  1. #1

    دلیل این خطا چیه؟ Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (28000/1045): Access denied f

    من روی لوکال هاست یه سایت نوشتم که بخوبی اجرا می شد اما وقتی سایت رو فرستادم توی اینترنت با خطای زیر مواجه می شم.

    Warning:  mysqli_connect() [function.mysqli-connect]:  (28000/1045): Access denied for user 'my'@'200.200.200.200' (using  password: YES) in /home/my/public_html/test/inc/func.php on line 


    باید بگم که مقادیر مورد نیاز تابع mysqli_connect رو به درستی وارد کردم و مشکلی در این زمینه ندارم ولی نمی دونم که این خطا به چه دلیل نمایش داده می شه.

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: دلیل این خطا چیه؟ Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (28000/1045): Access

    با سلام ، اين مشکل برای من هم اتفاق افتاده ، نام کاربری روی اينترنت با نام کاربری لوکال متفاوت هستش ، مثلا فرص کنيم شما نام کاربری root رو در لوکال داريد اما نام کاربری شما در هاست مربوطه sonia هستش ، دقت کنيد که نام کاربری اينترنتی شما معمولا sonia_root خواهد بود !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •