نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با کلاس DateTime

  1. #1

    مشکل با کلاس DateTime

    سلام به همه.
    من یه برنامه برا یه شرکت نوشتم که زیاد با کلاس DateTime کار داره!
    مشکل من اینه که تازه فهمیدم که این کلاس DateTime مسخره فقط قالب ماههای تاریخ میلادی رو قبول میکنه!
    یعنی مثلا ماه ششم سال میلادی 30 روزه و اگه بخوای یه شیئ از نوع DateTime با تاریخ 31/6/1384 بسازی Excepotion میده!
    میشه کاریش کرد؟
    تو رو خدا به دادم برسید! اگه درست نشه بیچاره می شم!

  2. #2
    DateTime date=DateTime.Parse("1384/06/23");

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    این تاپیک رو ببین مشکلت حل میشه.

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=26273

  4. #4
    البته آقای مهدوی جواب خوبی داده ، اما شما می توانید در سایت ذیل نیز مشکلتان را مطرح کنید :
    http://www.codeproject.com/script/co...t=1213870#xxxx

تاپیک های مشابه

  1. درج تاریخ شمسی به فرمت DateTime در دیتابیس
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 27 اسفند 1386, 15:05 عصر
  2. نوع داده DateTime و تقویم فارسی
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 شهریور 1386, 20:45 عصر
  3. مشکل در جستجوی تاریخ در فیلد Datetime
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مرداد 1386, 11:49 صبح
  4. سوال درمورد datetime
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 00:17 صبح
  5. کنترل datetime
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1382, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •