نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در کامپایل برنامه: Visual studio can not start debugging because target is missing

  1. #1

    خطا در کامپایل برنامه: Visual studio can not start debugging because target is missing

    از مدیران عزیز خواهش دارم برای بار سوم تاپیک رو حذف نکنن

    دوستان ممنون مشم راهنمایی کنید هنگام اجرای برنامه با این ارور مواجه میشم

    1w.JPG

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: خطا در کامپایل برنامه: Visual studio can not start debugging because target is missing

    باز همون مشکل رو داره این کد برنامه هست مشکل از کد نیست؟


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace WindowsFormsApplication7
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    {SqlConnection co1 new SqlConnection();
    co1.ConnectionString="server=ali;database=one;inte grated =true";
    co1.Open()
    SqlCommand co2 new SqlCommand();
    co2.Connection=co1;
    co2.Parameters.AddWithValue("@name",textBox1.Text) ;
    co2.Parameters.AddWithValue("@namk",textBox2);
    co2.CommandText="insert into table1(name,namk),valuse(@name,@namk)";
    co2.ExecuteNonQuery();


    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: خطا در کامپایل برنامه: Visual studio can not start debugging because target is missing

    این دو تا چیزی که تو اررور گفته رو عوض کن ببین درست میشه ؟ :
    محل خروجی رو عوض کن
    یا اینکه اسم پروژه رو عوض کن ببین میشه یا نه

  5. #5

    نقل قول: خطا در کامپایل برنامه: Visual studio can not start debugging because target is missing

    دوستان من مشکل بالا رو حل کردم اما چند تا فرم اضافه کردم موقع ثبت این اررور رو میدهdata.JPG

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •