نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

  1. #1

    تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

    همونطور که می دونین تفاوت استانداردهای کیبورد باعث شده که شکلهای مختلف حرف <ی> و <ک> دردسرهای زیادی در ذخیره و بازیابی کلمات در پایگاههای داده بوجود بیاره
    یکی از راه حلها استفاده از kbdfa.dll هست اما این راه ممکنه برای برنامه های دیگه مشکل بوجود بیاره

    راه دیگه ای که به نظر میرسه اینه که توی برنامه خودمون کاری کنیم که بدون توجه به آرایش صفحه کلید و استانداردهای اون ، برنامه ما حروف عربی رو به شکل فارسی دریافت کنه یعنی کاراکترهایی که تایپ می کنیم بررسی شده و <ي> عربی نقطه دار و <ی> عربی بی نقطه به <ی> فارسی و همچنین <ك> عربی به <ک> فارسی تبدیل بشن
    برای اینکار کدهای زیر رو در رویداد KeyPress فرم مورد نظر کپی کنین و خاصیت key preview فرم رو هم yes کنین


    If KeyAscii = 1610 Or KeyAscii = 1609 Then
    KeyAscii = 1740

    ElseIf KeyAscii = 1603 Then
    KeyAscii = 1705

    End If


    از مدیران محترم درخواست دارم در صورت تکراری بودن مطلب رو حذف کنن یا اگه لازمه به تاپیک دیگه ای منتقلش کنن مثل این تاپیک ( مشکلات فارسی و سورسهای مربوطه )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : جمعه 23 اردیبهشت 1390 در 22:29 عصر

  2. #2

    نقل قول: تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

    من استفاده میکنم ولی هنوز ی و ک عربی نشون میده
    راه دیگه ای هست؟؟
    البته تو بعضی از فرمها اینجوری هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hasanr مشاهده تاپیک
    همونطور که می دونین تفاوت استانداردهای کیبورد باعث شده که شکلهای مختلف حرف <ی> و <ک> دردسرهای زیادی در ذخیره و بازیابی کلمات در پایگاههای داده بوجود بیاره
    یکی از راه حلها استفاده از kbdfa.dll هست اما این راه ممکنه برای برنامه های دیگه مشکل بوجود بیاره

    راه دیگه ای که به نظر میرسه اینه که توی برنامه خودمون کاری کنیم که بدون توجه به آرایش صفحه کلید و استانداردهای اون ، برنامه ما حروف عربی رو به شکل فارسی دریافت کنه یعنی کاراکترهایی که تایپ می کنیم بررسی شده و <ي> عربی نقطه دار و <ی> عربی بی نقطه به <ی> فارسی و همچنین <ك> عربی به <ک> فارسی تبدیل بشن
    برای اینکار کدهای زیر رو در رویداد KeyPress فرم مورد نظر کپی کنین و خاصیت key preview فرم رو هم yes کنین


    If KeyAscii = 1610 Or KeyAscii = 1609 Then
    KeyAscii = 1740

    ElseIf KeyAscii = 1603 Then
    KeyAscii = 1705

    End If


    از مدیران محترم درخواست دارم در صورت تکراری بودن مطلب رو حذف کنن یا اگه لازمه به تاپیک دیگه ای منتقلش کنن مثل این تاپیک ( مشکلات فارسی و سورسهای مربوطه )


    If KeyAscii = 247 Then
    KeyAscii = 1662
    End If
    If KeyAscii = 46 Then
    KeyAscii = 1688
    End If
    If KeyAscii = 1610 Then
    KeyAscii = 1740
    End If
    If KeyAscii = 1603 Then
    KeyAscii = 1705
    End If
    If KeyAscii = 62 Then
    KeyAscii = 1570
    End If

  4. #4

    نقل قول: تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    If KeyAscii = 247 Then
    KeyAscii = 1662
    End If
    If KeyAscii = 46 Then
    KeyAscii = 1688
    End If
    If KeyAscii = 1610 Then
    KeyAscii = 1740
    End If
    If KeyAscii = 1603 Then
    KeyAscii = 1705
    End If
    If KeyAscii = 62 Then
    KeyAscii = 1570
    End If
    ممنون بازم درست نشد.
    البته این که برای من نشون میده کپشن یک لیبل هست که اینجوری نشون میده شاید چون توی VBA ی نقطه داره زیرش توی فرم هم اینجوری نشون میده
    برای vba هم راه حلی هست؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    ممنون بازم درست نشد.
    البته این که برای من نشون میده کپشن یک لیبل هست که اینجوری نشون میده شاید چون توی VBA ی نقطه داره زیرش توی فرم هم اینجوری نشون میده
    برای vba هم راه حلی هست؟؟
    اونهایی که از قبل تایپ شده رو باید با ریپلیس اصلاح کنید .
    این کدها فقط ثبتهای بعدی رو استاندارد میکنه .

    جدول رو باز کنید و ک عربی رو با فارسی و ی عربی رو با فارسی ریپلیس کنید
    ي عربی
    ی فارسی

    شیفت طا ی عربی مینویسه با بعضی کیبوردها

    ک فارسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    795

    نقل قول: تبدیل ي نقطه دار و ی بی نقطه عربی به ی فارسی و ك عربی به ک فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    اونهایی که از قبل تایپ شده رو باید با ریپلیس اصلاح کنید .
    این کدها فقط ثبتهای بعدی رو استاندارد میکنه .

    جدول رو باز کنید و ک عربی رو با فارسی و ی عربی رو با فارسی ریپلیس کنید
    ي عربی
    ی فارسی

    شیفت طا ی عربی مینویسه با بعضی کیبوردها

    ک فارسی

    کدهای فوق باعث تغییر حروف ی و ک در جدول نمیشوند . نوشتن این کدها در رویداد KeyPress یک تکست باکس باعث میشود همان لحظه ي و ك عربی تایپ شده در تکست باکس به ی و ک
    فارسی تبدیل شوند . از این کد برای جستجوی صحیح حروف فوق در پایگاه داده استفاده میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •