نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محاسبه تانزانت زاویه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    114

    محاسبه تانزانت زاویه

    با سلام
    من یه textbox دارم که توی اون مقدار زاویه رو وارد میکنم
    میخوام بعد از فشار دادن یه کلید مقدار تانژانت زاویه توی همون textbox نشون داده بشه
    اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: محاسبه تانزانت زاویه

    Math.Tan(A);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    114

    نقل قول: محاسبه تانزانت زاویه

    با سلام
    دوست عزیز
    اولا اگه میشه یه کم بیشتر توضییح بدبد
    دوما من قبلا از این کد استفاده کردم ولی عدد بدست اومده هم اشتباه بو د هم منفی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    114

    نقل قول: محاسبه تانزانت زاویه

    جواب نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: محاسبه تانزانت زاویه

    ورودی math.tan بر حسب رادیان هست، اول باید رادیان رو به درجه تبدیل کنی بعد ازش استفاده بکنی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    114

    نقل قول: محاسبه تانزانت زاویه

    میشه لطف کنی با یه مثال راهنمایی کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: محاسبه تانزانت زاویه

    اینجوری می تونی به درجه تبدیل کنی و تانژانت رو بدست بیاری

    Math.Tan((double)(int.Parse(textBox1.Text)/180*Math.PI));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •