نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در خواندن از فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    خطا در خواندن از فایل

    سلام . متنی مانند زیر در فایل ذخیره شده




    00682000000000265000450000100080000000200100000800 300170001800500260003500700260
    00610140023000870160006001100170035001160200046001 510240006001970250022002030260
    00600225037000500231044003000236044002000266045001 000286045001500296045003100311
    045003700342048003700379#‰†„‚‚†#› ¨íŠ ›øö#}Giesecke, Joan{#¬øñ äõóü õ¢þ¤þ– î—‘
    “¡‘÷ù#÷øª—ù ›øö ðþ¨íŠ “˜ õí÷þñ#^a—ú¤ö^bî—‘“¢¤^cˆˆ #€‚‚ «#î—‘“¢¤Ý ƒ: . õ¢þ
    ¤þ– î—‘“¡‘÷ùÝ ‚#}Fundamentals of library supervision, c2005.{#÷õ‘þù#†ó鉚/Š‚ˆ†Š
    }Z{^aˆˆƒ#‰/ƒ‚€#}BF{#î—‘“¡‘÷ùû‘ -- õ¢þ¤þ– õ÷¢ö#õ÷¢ö -- ¨¤•¤¨—ü#õí÷þñŠ “–
    #}McNeil, Beth{#¤þ‘Ÿü÷þ‘Š ÷¬¤–Š …ƒƒ - Š õ—¤›ô#›õ‘óü õúõøŽýŠ Ÿõþ¢¤®‘Š ƒ…ƒ -Š õ—
    ¤›ô#^c}978--600-5489-04-0 :{^d€€€…„ ¤þ‘ñ##




    و با کد زیر اونا می خونم



    StreamReader str;
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    str = new StreamReader(openFileDialog1.FileName);
    string s = str.ReadToEnd();
    textBox1.Text = s;


    }




    ولی متن را به صورت علامت سوال نمایش می دهد چطور باید این مشکل را حل کرد؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل

    سلام
    این فایلت با چه کدینگی ذخیره شده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل

    font رو براي تكست باكس عوض كن. ببين ميشه يا نه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل

    با این کار هم جواب نمی ده از دوستان کسی نظری نداره؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل

    نقل قول نوشته شده توسط mc_avr مشاهده تاپیک
    سلام
    این فایلت با چه کدینگی ذخیره شده؟
    سلام
    من بالا یه سوالی پرسیدم ولی جوابشو ندادی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل

    دوست عزیز این متن داس است و به صورت استاندارد iso2709 نوشته شده .حالا می شه جواب سوال من را بدید ؟؟

  7. #7

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل

     
    encoding.defualt
    یا
    encoding.utf8

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: خطا در خواندن از فایل



    encoding.defualt



    این جواب داد . ممنون دوست عزیز .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •