نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    Question پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    سلام به همه دوستان

    من یه برنامه با C#‎ نوشتم به صورتی که دیتابیس کنار برنامه است و در واقع موقع اتصال به اون ،attach میکنم.و دیتابیسم هم داخل پوشه bin هست.موقعی که برنامه رو باز میکنم و اطلاعات بهش اضافه میکنم(insert)،اضافه میشه و میتونم در قسمت های دیگه برنامه اونا رو ببینم ولی به محض اینکه از برنامه میام بیرو و دوباره اونو اجرا میکنم میبینم که اطلاعات پاک شده و اثری ازشون نیست.
    لطفا بگشید مشکل از کجاست.

    باتشکر پیشاپیش

  2. #2

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    مطمئنی تغییرات ایجاد شده روی اطلاعات رو به دیتابیست هم اعمال میکنی؟؟؟ (سوالت یکم نامفهومه)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط meysamda مشاهده تاپیک
    مطمئنی تغییرات ایجاد شده روی اطلاعات رو به دیتابیست هم اعمال میکنی؟؟؟ (سوالت یکم نامفهومه)
    با تشکر از پاسختون.اره اطلاعات داخل دیتابیس insert میشه و من میتونم اونا رو از داخل برنامم مشاهده کنم.
    نمیدونم کجای سوالم نامفهومه.دیتابیسم که کنار برنامم هست و connection من موقع اتصال اینه:
    Data Source=.\SQLExpress;AttachDbFilename=|DataDirector y|\IranJavan.mdf;User Instance=true;Integrated Security=true;

  4. #4

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    منظورم اینه که شما بعد اینکه دیتا بیست رو به برنامه attach کردی و احتمالا توی dataset برنامه load کردی، تغییرات ایجاد شده درون dataset برنامه رو به درون دیتابیست میفرستی؟ (حالا چه از طریق Stored Procedure یا توابع ADO.NET)
    چطور تغییرات رو اعمال میکنی؟ تکه کد مربوط به Updateت رو بزار

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    string strfields = fields;
    string strvalues = values;
    Sqlstrcon = Connection;
    SqlConnection con = new SqlConnection(Sqlstrcon);
    string strcom = "";
    strcom = "insert into " + table + "(" + strfields + ") values(" + strvalues + ")";
    SqlCommand com = new SqlCommand(strcom, con);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    com.Dispose();
    con.Dispose();

  6. #6

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    از نظر من کدت درسته، احتمالا ایراد از یه جا دیگس!
    امیدوارم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنن، ما هم استفاه ببریمم
    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: پریدن اطلاعات ذخیره شده داخل دیتابیس بعد از خروج از برنامه

    من قبلا سرچ کرده بودم ولی چیزی پیدا نکردم.من با قوانین سایت اشنام ولی بازم معزرت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •