نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دو کاربرد متفاوت از کمبوباکس گرید

  1. #1

    Post دو کاربرد متفاوت از کمبوباکس گرید

    همون طور که میدونید به وسیله کد زیر میشه مقدار یک سلول گرید رو خوند:

    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString()


    و اگر اون سلول از نوع کمبو باکس باشه با کد زیر مقدار Value آیتم انتخاب شده رو برمیگردونه:

    (dataGridView1.Rows[0].Cells[0] as DataGridViewComboBoxCell).Value.ToString();


    خوب این برای زمانی که بخوایم معادل یک مقدار ایدی رو ذخیره کنیم مناسبه اما اگر بخوام خود مقدار رو چک کنم چطور اون رو بدست بیارم؟؟؟

    پاورقی: سعی کردم سلول گرید رو به کمبوباکس Cast کنم و با استفاده از SelectedItem مقدار رو بدست بیارم که نمیشه... پراپرتی ها و متد هایی هم که داره فقط Value رو برمیگردونه مقدار Value رو نمیده.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار elahe1364
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    187

    نقل قول: دو کاربرد متفاوت از کمبوباکس گرید

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    همون طور که میدونید به وسیله کد زیر میشه مقدار یک سلول گرید رو خوند:

    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString()


    و اگر اون سلول از نوع کمبو باکس باشه با کد زیر مقدار Value آیتم انتخاب شده رو برمیگردونه:

    (dataGridView1.Rows[0].Cells[0] as DataGridViewComboBoxCell).Value.ToString();


    خوب این برای زمانی که بخوایم معادل یک مقدار ایدی رو ذخیره کنیم مناسبه اما اگر بخوام خود مقدار رو چک کنم چطور اون رو بدست بیارم؟؟؟

    پاورقی: سعی کردم سلول گرید رو به کمبوباکس Cast کنم و با استفاده از SelectedItem مقدار رو بدست بیارم که نمیشه... پراپرتی ها و متد هایی هم که داره فقط Value رو برمیگردونه مقدار Value رو نمیده.
    باید به جای Value با FormatedValue کار کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •