نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آدرس دهی در unix

  1. #1

    آدرس دهی در unix

    سلام
    چگونه می توانم مسیر یک فایل در روی یک سرور unix را با php تعیین کنم




    متشکرم

  2. #2
    توابع filesystem را از مرجع php ببینید توابع مربوط به سئوال شما را برایتان می گذارم


    FILE Function

    copy
    Copies file (PHP 3, PHP 4 )
    bool copy ( string source, string dest )

    rename
    Renames a file (PHP 3, PHP 4 )
    bool rename ( string oldname, string newname )

    unlink
    Deletes a file (PHP 3, PHP 4 )
    bool unlink ( string filename )

    mkdir
    Makes directory (PHP 3, PHP 4 )
    bool mkdir ( string pathname [, int mode] )

    rmdir
    Removes directory (PHP 3, PHP 4 )
    bool rmdir ( string dirname )


    Other:
    is_dir
    Tells whether the filename is a directory (PHP 3, PHP 4 )
    bool is_dir ( string filename )

    is_file
    Tells whether the filename is a regular file (PHP 3, PHP 4 )
    bool is_file ( string filename )

    is_readable
    Tells whether the filename is readable (PHP 3, PHP 4 )
    bool is_readable ( string filename )

    is_writable
    Tells whether the filename is writable (PHP 4 )
    bool is_writable ( string filename )




    شما بوسیله این توابع می توانید یک دایرکتوری جدید بسازید و فایل های خود را در آن کپی کنید

    یک مثال را که شاید به دردتان بخورد هم برایتان می گذارم

    <?php
    $path = "/etc/passwd";
    $file = dirname ($path); // $file is set to "/etc"
    ?>
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  3. #3
    سلام
    خیلی متشکرم
    دستور آخری که نوشتید چه کاری انجام می دهد؟

  4. #4

    dirname
    Returns directory name component of path (PHP 3, PHP 4 )
    string dirname ( string path )

    Given a string containing a path to a file, this function will return the name of the directory.

    On Windows, both slash (/) and backslash (\) are used as path separator character. In other environments, it is the forward slash (/).

    عزیزم این فقط یک مثال بود.ولی توضیح تابع را برایتان گذاشتم کاملترین توضیحات را در مرجعی که بارها به شما معرفی کردم بخوانید :oops:
    راستی شاید اگر از این تابع در ویندوز استفاده کنید بیشتر متوجه کارش شوید :D
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  5. #5
    سلام
    خیلی متشکرم
    آن منبعی را که می گویید به علت حجم زیاد و مشکلات دیگر هنوز نتوانستم دانلود کنم :oops:

  6. #6
    من روزی چند بار به جان پدید آورندگان آن دعا میکنم :lol:
    می توانید بوسیله دانلود منیجر ها آن را تکه تکه دانلود کنید زیرا سرورش resume را ساپورت می کند
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

تاپیک های مشابه

  1. از کدام نسخه Unix استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط GeniusNapster در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 12:14 عصر
  2. اجرای برنامه ها در Unix ؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 00:40 صبح
  3. مشکل فارسی در unix
    نوشته شده توسط SRG در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1383, 19:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •