نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

    با سلام به همه دوستان
    من يك برنامه دارم كه ديتابيس اون اكسسه ميخوام هر وقت كه برنامه رو بستم از ديتابيس من در يك مسير مشخص بك آپ گيري كنه .

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Editali
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

    به سادگی میتونی با استفاده از System.Io دستور زیر رو تو event FormClosed توی فرم اصلی برنامه اجرا کنی:

    File.Copy("SourcePath", "DestinationDirectory" + DateTime.Now.Date.ToShortDateString());


    البته این کار رو میتونی توی فایل Program.cs بعد از دستور زیر هم انجاد بدی، از نظر کارایی فرقی نداره:


    Application.Run(new Form1());
    File.Copy("SourcePath", "DestinationDirectory" + DateTime.Now.Date.ToShortDateString());



    فقط فراموش نکنی از System.Io استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

    با تشکر از شما دوست عزیز Editali به خاطر جوابی که به من دادید .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

    دوست عزیز این کد جواب نمیده و در زمان خروج از برنامه ارور میده اگه امکانش هست کدتون رو واضح تر بنویسید شاید من دارم اشتباه می نویسم . مسیرها رو به صورت واقعی مثال بزنید . ممنون

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Editali
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

    با یه فایل txt تست گرفتم، مشکلی نداره

    کد program.cs:


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());

    File.Copy("H:\\a.txt", "G:\\a.txt");
    }
    }
    }


    شاید هنوز کانکشن دیتابیس بازه، مطمئن شو که کانکشن رو بستی و در نهایت حتما کانکشن رو برای اطمینان Dispose کن.
    اگر جواب نداد متن ارور رو برام بذار.

  6. #6

    نقل قول: بك آپگيري اتومات از بانك اكسس با سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط jmfnima مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان
    من يك برنامه دارم كه ديتابيس اون اكسسه ميخوام هر وقت كه برنامه رو بستم از ديتابيس من در يك مسير مشخص بك آپ گيري كنه .
    الان مشکل شما با بک آپ گیریه ؟

    تو ایونت Form_Closing میتونید کد بک آپ رو بنویسید ... البته این کار ممکنه زمان گیر باشه و برای دقیقه ای برنامه هنگ کنه ... پیشنهادم نمایش یک فرم با عنوان "برنامه در حال بک آپ گیری است " در نهایت بستن کل اپلیکیشن بعد از پایان بک اپ هست ... برای بک آپ هم سورس زیاده اگر مشکل داشتی بگو نمونه خودم رو که جواب گرفتم واست می زارم ... ولی هیچ وقت از روش های غیر متعارف مثل کپی کردن دیتابیس استفاده نکن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •