نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دسترسی به داده های داخل دیتاگریدی که از طریق کد ایجاد شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    دسترسی به داده های داخل دیتاگریدی که از طریق کد ایجاد شده

    سلام
    من یه دیتا گرید از طریق کد ایجاد کردم و به یه دیتا جدول وصلش کردم(بازم از طریق کد) و همون جوری که می خواستم ویرایشش کردم
    حالا می خوام از طریق Event دابل کیلیک و کیلیک به داده های داخل جدول دسترسی پیدا کنم
    ولی این آخری رو نمی دونم چی کار کنم







    privatevoid HR()
    {
    tabControl1.TabPages.Add(



    "منابع انسانی", "منابع انسانی");
    tabControl1.SelectTab(



    "منابع انسانی");




    DataGridView dgv = newDataGridView();
     
    dgv.Name =



    "dgv" + intdgv.ToString();




    this.tabControl1.SelectedTab.Controls.Add(dgv);
    dgv.Dock =



    DockStyle.Fill;
    intdgv++;
     
     
     




    SqlConnection opendb = newSqlConnection(Properties.Settings.Default.NegarAndishConnectionString);




    SqlCommand selectcmd = newSqlCommand("select * from t_HumanResource", opendb);




    SqlDataAdapter sqladapt = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter();
    sqladapt.SelectCommand = selectcmd;
     




    DataTable dt = new System.Data.DataTable();
    sqladapt.Fill(dt);
    dgv.DataSource = dt;
    opendb.Close();
     
    dgv.AutoGenerateColumns =



    false;
    dgv.Columns[0].Visible =



    false;
    dgv.Columns[1].HeaderText =



    "کد پرسنلی";
    dgv.Columns[2].HeaderText =



    "نام";
    dgv.Columns[3].HeaderText =



    "شهرت";
    dgv.Columns[4].HeaderText =



    "شماره شناسنامه";
    dgv.Columns[5].HeaderText =



    "کد ملی";
    dgv.Columns[6].HeaderText =



    "تاریخ تولد";
    dgv.Columns[6].HeaderText =



    "محل تولد";
    dgv.Columns[7].HeaderText =



    "";
    dgv.Columns[10].HeaderText =



    "";
    dgv.Columns[11].HeaderText =



    "";
    dgv.Columns[12].HeaderText =



    "";
    dgv.Columns[13].HeaderText =



    "";
    dgv.Columns[14].HeaderText =



    "";
     
    dgv.AllowUserToAddRows =



    false;
    dgv.AllowUserToDeleteRows =



    false;
    dgv.EditMode =



    DataGridViewEditMode.EditProgrammatically;




    //this.panelRight.DoubleClick += new System.EventHandler(this.panelRight_DoubleClick);
    dgv.CellDoubleClick +=



    new System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventHandler(this.dgvHR_DoubleClick);




    //string idhr = dgv.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    }




    privatevoid dgvHR_DoubleClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {




    MessageBox.Show(e.RowIndex.ToString());
    }







  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Editali
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: دسترسی به داده های داخل دیتاگریدی که از طریق کد ایجاد شده

    همیشه یه راه حل خوب هست ولی الان از نیمه شب 2 ساعت گذشته و من نمیتونم به کدت نگاه کنم، ولی در کل میتونی از این روش عمل کنی :
    یک متد برای هر کدوم از eventهایی که میخوای اضافه کن، به این شکل:

    myDataGridView.CellMouseClick += new DataGridViewCellMouseEventHandler(myDataGridView_C ellMouseClick);
    myDataGridView.CellMouseDoubleClick += new DataGridViewCellMouseEventHandler(myDataGridView_C ellMouseDoubleClick);





    void myDataGridView_CellMouseDoubleClick(object sender, DataGridViewCellMouseEventArgs e)
    {
    object myval = myDataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value;
    }

    void myDataGridView_CellMouseClick(object sender, DataGridViewCellMouseEventArgs e)
    {
    object myval = myDataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value;
    }



    ساده بود، نه؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •