نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    سلام
    من می خوام قسمت login برای سایتم بزارم اما این لاگین خود asp خیلی سادست؟ نمی دونم کامپوننت مطمئنی هست که بشه ازش استفاده کرد؟ یا همین لاگین asp رو میشه تغییر داد. البته شدنو که میدونم میشه. اما چطوری رو نمی دونم کسی از دوستان میتونه راهنمایی بکنه؟ می خوام یه جورایی مثل ثبت نام همین فروم باشه یا فرومای مشابه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ramtin-w
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران ستارخان دریانو
    سن
    32
    پست
    71

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    اين جا سوالتون واضح نيست شما ميخواين ممبر شيپ راه بندازين دو ب هشكين يا مي خواين فروم اسكريپت اماده اپلود كنين ؟
    من نظرمو مي گم اگر لاگيني كه خود مايكروسافت قرار داده سكوريتي نداشت كه بايد مي ر...د ب هسر تا پاي ويژوال استاديو
    و از اونجايي كه بهترين ساده ترين روش هست من فقط استفاده از لاگين خود استاديو رو توصيه مي كنم
    ولي اگه به خودتون از ويژوال استاديو مطمئن ترين مي تونين با ساخت چند عنصر تكست باكس و نسبت دادن اونها به ممبر شيپ داخل ديتابيس
    و قرار دادن يك دكمه با شرط ايف درست بودن تكست باكس ها در رويداد كليك كاربرو به صفحه مورد نظر هدايت كنيد نمونه برنامه اماده از لاگين اماده اي اس پي خواستي بگو اپلود كنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    سلام

    پیشنهاد منم استفاده از کنترل لاگین خود دانت نت هست. برای اینکه ثبت نام رو مثل این سایت کنید، یا اطلاعاتی بیشتری موقع ثبت نام از کاربر بگیرید میتونید از پروفایل استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ramtin-w مشاهده تاپیک
    اين جا سوالتون واضح نيست شما ميخواين ممبر شيپ راه بندازين دو ب هشكين يا مي خواين فروم اسكريپت اماده اپلود كنين ؟
    من نظرمو مي گم اگر لاگيني كه خود مايكروسافت قرار داده سكوريتي نداشت كه بايد مي ر...د ب هسر تا پاي ويژوال استاديو
    و از اونجايي كه بهترين ساده ترين روش هست من فقط استفاده از لاگين خود استاديو رو توصيه مي كنم
    ولي اگه به خودتون از ويژوال استاديو مطمئن ترين مي تونين با ساخت چند عنصر تكست باكس و نسبت دادن اونها به ممبر شيپ داخل ديتابيس
    و قرار دادن يك دكمه با شرط ايف درست بودن تكست باكس ها در رويداد كليك كاربرو به صفحه مورد نظر هدايت كنيد نمونه برنامه اماده از لاگين اماده اي اس پي خواستي بگو اپلود كنم
    ممنون میشم اگه بزارید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    سلام

    پیشنهاد منم استفاده از کنترل لاگین خود دانت نت هست. برای اینکه ثبت نام رو مثل این سایت کنید، یا اطلاعاتی بیشتری موقع ثبت نام از کاربر بگیرید میتونید از پروفایل استفاده کنید.
    خوب مثلا این پروفایلی که تو لینکی که شما داده بودید
    Profile.FirstName = TextBox1.Text.ToString();

    آیا با همین کد مستقیما توی دیتابیس خود ASPNETDB.mdf ثبت میشه؟ چون من تابحال با دیتابیسش کاری بغیر از همون چیز روتین نکردم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    آقا یه مشکل دیگه هم هست. من وقتی دارم این ASPNETDB.mdf.sql رو execute میکنم این ارور ها رو میده ولی واسه امتحان یه دیتابیس خودم ساختم اصلا ارور نداد. من اصلا چیز زیاد به دیتابیس aspnetdb اضافه نکردم فقط با ویزاردش یه role و یه یوزر اضافه کردم.و دیتابیسی که خودم ساختمو رو هاستم تست کردم مشکلی نداشت. اینم ارور
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure  aspnet_UsersInRoles_RemoveUsersFromRoles, Line 53
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_RemoveUsersFromRoles, Line 58
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_RemoveUsersFromRoles, Line 87
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_RemoveUsersFromRoles, Line 92
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_AddUsersToRoles, Line 48
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_AddUsersToRoles, Line 52
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_AddUsersToRoles, Line 79
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_AddUsersToRoles, Line 83
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 468, Level 16, State 9, Procedure aspnet_UsersInRoles_AddUsersToRoles, Line 93
    Cannot resolve the collation conflict between "Arabic_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS" in the equal to operation.
    Msg 15151, Level 16, State 1, Line 1
    Cannot find the object 'aspnet_UsersInRoles_AddUsersToRoles', because it does not exist or you do not have permission.
    Msg 15151, Level 16, State 1, Line 1
    Cannot find the object 'aspnet_UsersInRoles_RemoveUsersFromRoles', because it does not exist or you do not have permission.


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    خوب مثلا این پروفایلی که تو لینکی که شما داده بودید
    Profile.FirstName = TextBox1.Text.ToString();

    آیا با همین کد مستقیما توی دیتابیس خود ASPNETDB.mdf ثبت میشه؟ چون من تابحال با دیتابیسش کاری بغیر از همون چیز روتین نکردم.
    به این قسمت توجه کنید.
    این پروپرتی ها رو باید تو Web.config پیاده کنید. بعدش میتونید طبق همون مثال کار کنید.
    <authentication mode="Windows" />  
    <profile>
    <properties>
    <add name="FirstName"/>
    <add name="LastName"/>
    </properties>
    </profile>


    پروفایل رو میتونید سفارشی کنید، و هر فیلدی رو که میخواهید میتونید به اون اضافه کنید. طبق مثال بالا.

    آیا با همین کد مستقیما توی دیتابیس خود ASPNETDB.mdf ثبت میشه؟
    بله

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر سایه شما :دی
    پست
    381

    نقل قول: برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    خیلی ممنونم کاملا properties رو توی web.config فراموش کرده بودم. میشه به اون سوال بالام در مورد ارور هام جواب بدید؟ شما واسه ریخت دیتابیس aspnetdb که مال ثبت نامه توی هاست مشکلی ندارید؟ موقع execute ارور نمیده؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط dontspeak مشاهده تاپیک
    خیلی ممنونم کاملا properties رو توی web.config فراموش کرده بودم. میشه به اون سوال بالام در مورد ارور هام جواب بدید؟ شما واسه ریخت دیتابیس aspnetdb که مال ثبت نامه توی هاست مشکلی ندارید؟ موقع execute ارور نمیده؟
    ببخشید در مورد اون ارورها اطلاعی ندارم، اگه در مورد چیزی اطلاعی داشته باشم حتما راهنمایی میکنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    سلام

    پیشنهاد منم استفاده از کنترل لاگین خود دانت نت هست. برای اینکه ثبت نام رو مثل این سایت کنید، یا اطلاعاتی بیشتری موقع ثبت نام از کاربر بگیرید میتونید از پروفایل استفاده کنید.
    اقا این لینک فیلتره . بالاخر ه چی شد اگر به فیلد های بیشتری نیاز داشته باشیم یاید چی کار کنیم لطفا یه نفر خوب توضیح بده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: سلام برای درست کردن قسمت عضویت بهترین راه همون کنترل login هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    اقا این لینک فیلتره . بالاخر ه چی شد اگر به فیلد های بیشتری نیاز داشته باشیم یاید چی کار کنیم لطفا یه نفر خوب توضیح بده
    سلام

    ببخشید من با چیز کانکت میشم سایتی فیلتر باشه متوجه نمیشم.

    در Web.config پروپرتی ها رو باید ایجاد کنید، به شکل زیر که به دلخواه میتونید کم یا زیادش کنید.
    <authentication mode="Windows" />  
    <profile>
    <properties>
    <add name="FirstName"/>
    <add name="LastName"/>
    </properties>
    </profile>



    اینم یک نمونه که چطور میتونید از اون پروپرتی ها استفاده کنید.
    <%@ Page Language="C#‎" %>  

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <script runat="server">
    protected void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e) {
    Profile.FirstName = TextBox1.Text.ToString();
    Profile.LastName = TextBox2.Text.ToString();
    Label1.Text = "Profile save successfully!<br />";
    Label1.Text += "<i>First Name: " + Profile.FirstName;
    Label1.Text += "<br />Last Name: " + Profile.LastName+ "</i>";
    }
    </script>

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>How to create profile in asp.net (set, save, store user profile data)</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <h2 style="color:Green">asp.net Profile example: Create Profile</h2>
    <asp:Label
    ID="Label1"
    runat="server"
    Font-Size="Large"
    Font-Bold="true"
    ForeColor="HotPink"
    >
    </asp:Label>
    <br /><br />
    <asp:Label
    ID="Label2"
    runat="server"
    Font-Bold="true"
    ForeColor="DodgerBlue"
    Text="FirstName"
    >
    </asp:Label>
    <asp:TextBox
    ID="TextBox1"
    runat="server"
    BackColor="DodgerBlue"
    ForeColor="Snow"
    >
    </asp:TextBox>
    <br />
    <asp:Label
    ID="Label3"
    runat="server"
    Font-Bold="true"
    ForeColor="DodgerBlue"
    Text="LastName"
    >
    </asp:Label>
    <asp:TextBox
    ID="TextBox2"
    runat="server"
    BackColor="DodgerBlue"
    ForeColor="Snow"
    >
    </asp:TextBox>
    <br />
    <asp:Button
    ID="Button1"
    runat="server"
    Font-Bold="true"
    ForeColor="Crimson"
    Text="Save Profile"
    OnClick="Button1_Click"
    />
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •