نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک برای ایجاد دکمه browse

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    کمک برای ایجاد دکمه browse

    سلام میشه بگین چطور میتونم کارهای زیر رو انجام بدم:
    1- یک دکمه ایجاد کنم که پنجره ای باز شه و مسیر رو بگیره و ...
    2- عکس انتخابی رو توی یک پنجره (یا یک چیزی که نمیدونم باید چی باشه) قرار بدم که کاربر ببینه
    راستی اگه بخوام توی sql server یک فیلد تعریف کنم که توش فایل pdf قرار بگیره باید نوع اون فیلد چی باشه؟
    راستی به زبان سی شارپ راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: کمک برای ایجاد دکمه browse

    سلام

    1 - اگه میخواهید کاربر بتونه چیزی آپلود کنه بهتره از کنترل FileUpload استفاده کنید.
    2 - تا زمانی که عکس آپلود نشه نمیشه نمایش داد ( البته در مورد اینکه با جاوا اسکریپت میشه اینکار رو کرد اطلاعی ندارم ). میتونید عکس رو با کنترل FileUpload تو یک فولدر آپلود کنید سپس به کاربر نشان بدید. اگه تائید نکرد اون عکس رو بعد از مدت زمان مشخص حذف کنید. ( دلیل اینکه نمیشه عکس رو قبل از آپلود به کاربر نشان داد، این است که مرورگر به خاطر مسائل امنیتی این اجازه رو نمیده ).
    3 - بهتره به جای ذخیره فایل pdf در بانک، آدرس اون رو ذخیره کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    نقل قول: کمک برای ایجاد دکمه browse

    خیلی ممنون اگه میشه برای upload کردنش راهنماییم کنید.
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: کمک برای ایجاد دکمه browse

    سلام

    یک کنترل FileUpload و یک Button به صفحه اضافه کن
    سپس در رویداد کلیک Button کد زیر رو بنویس
    if(!System.IO.Directory.Exists(Server.MapPath("~/temp/")))
    {
    System.IO.Directory.CreateDirectory(Server.MapPath ("~/temp/"));
    }
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/temp/") + FileUpload1.FileName);

    خط اول بررسی میکند آیا فولدر temp وجود دارد یا نه اگه وجود نداشت در خط سوم اونو ایجاد میکنه. و در خط پنجم فایل انتخاب شده توسط کاربر به اون مسیر آپلود میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behiunforgiven
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    37
    پست
    172

    نقل قول: کمک برای ایجاد دکمه browse

    چرا دوست من امکان این کار وجود داره، اگه یه سری به بخش JQuery بزنید می تونید مطلب مورد نظر رو پیدا کنید، من یادمه یه همچین مطلبی رو دیدم قبلا در این بخش

  6. #6

    نقل قول: کمک برای ایجاد دکمه browse

    سلام به دوستان.من دارم یه برنامه ی ویندوزفرم کار میکنم،با Cشارپ.
    تو قسمتی از برنامه لازمه کاربر عکسی رو از داخل کامپیوتر انتخاب کنه تا آدرس فایل در دیتا بیس ذخیره بشه به عنوان عکس منتخب و در یه قسمت دیگه هم سیستم باید آدرسهایی که در دیتا بیس ذخیره شده عکس مربوط به این آدرسها رو به کاربر نمایش بده،اولا دکمه ی browse رو نمیدونم باید چطور و از کجا بیارم،تو تولزباکس VSندیدمش و ضمنا کدهایی در مورد ذخیره ی آدرس ها در دیتابیس پیدا کردم ولی دقیق متوجه نشدم):


    ممنون میشم راهنمایی کنید در این دو مورد،ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •