نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط و کنترل avi برای ساخت لوگوهای آموزشی و تصویری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    ارتباط و کنترل avi برای ساخت لوگوهای آموزشی و تصویری

    سلام
    با استفاده از کد زیر میتوانید کار با avi را انجام بدید البته نوع و طرز استفاده بستگی به نرم افزار مورد نظر داره که قصد طراحی رو دارید میتوانید با توجه به متدهایی که ارسالی میشه فرم avi رو به سرعت کنترل کنید که این امر میتونه در ساخت لوگوهای تصویری همراه با اموزش تصویری به کار برده بشه.
    InitAvi
    با این متد باید فایل رو باز کنید اولین پارامتر FName نام فایل avi هست و دومین Panel محلی که میخواهید تصویری در آن نمایش داده بشود و سومین پارامتر هندل پنجره فرم هست تا پیغامها بهش ارسال بشه.
    PlayAvi
    این متد عمل پخش یا نمایش رو انجام میده اولین پارامتر و دومین به ترتیب بر حسب میلی ثانیه یعنی هر 1000 واحد میشه یک ثانیه و محل شروع و خاتمه نمایش فیلم رو نشون میده
    MaxPos
    اندازه avi بر حسب میلی ثانیه
    SetPos
    میتونه موقعیت یا محل جدید شروع و خاتمه رو برای نمایش تعیین کنه
    SeekTo
    موقعیت یا محل نمایش رو به جای مورد نظر انتقال میده.
    CloseAvi
    به نمایش خاتمه میده
    نکته :
    این متد
    procedure SetSecureToAvi(FName, pass:pchar); stdcall; external DLLAddress;

    برای ایجاد encrypt به کار برده میشود که در آن اولین پارامتر نام فایل avi و دومین رمز برای encrypt هست و موقع init این رمز رو به متد initavi پاس بدید اما فقط این متد را فقط یک بار بر روی avi انجام بدید.

    آخرین ویرایش به وسیله tdkhakpur : شنبه 31 اردیبهشت 1390 در 03:08 صبح دلیل: ارسال نکته برای encrypt فایل avi

  2. #2

    نقل قول: ارتباط و کنترل avi برای ساخت لوگوهای آموزشی و تصویری

    جناب tdkhakpur آیا این امکان هست که سورس DLL ی را که زحمتشو کشیدید داشته باشیم؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •