نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره فایل اکسل ایجاد شده بدون نمایش savefiledialog

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    Cool ذخیره فایل اکسل ایجاد شده بدون نمایش savefiledialog

    سلام

    با استفاده از نمونه کدهای بخش 1001 نکته
    اطلاعات دیتاگرید رو داخل یه فایل اکسل ریختم
    و با استفاده از کد زیر میخوام ذخیرش کنم ، البته بدن نمایش savefiledialog
    exel.save("c:\\d.xls");

    با این کد فایل رو در آدرس داده شده ذخیره میکنه
    اما بلافاصله savefiledialog ی رو نشون میده و آدرس ذخیره کردن فایل رو از کاربر میخواد

    راهی وجود داره که اون نمایش داده نشه؟
    و یا
    به سرعت و بدون اینکه کاربر savefiledialog رو ببینه ، بسته شه با دستور close یا چیزی شبیه به این؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    Red face نقل قول: ذخیره فایل اکسل ایجاد شده بدون نمایش savefiledialog

    از دوستان
    کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه ؟
    تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •