نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجوی کلید واژه ای در بانک اکسس

  1. #1

    جستجوی کلید واژه ای در بانک اکسس

    با عرض سلام خدمت دوستان
    دوستان میشه راهنمایی بفرمایید که جهت جستجو در بانک اطلاعاتی اکسس کوئری Select خود را چگونه باید بنویسم که برای مثال در هنگام جستجوی کلمه "علی" کلیه فیلد هایی که این کلمه در آن ها بکار رفته است نمایش داده شوند،برای مثال علی حسینی،علی کرمی و ....
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: جستجوی کلید واژه ای در بانک اکسس

    در مورد like جستجو کنید
    select * from tbl where name like '% علی %'

  3. #3

    نقل قول: جستجوی کلید واژه ای در بانک اکسس

    با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی
    من کدهامو به صورت زیر بازنویسی کردم اما مثل اینکه سینتکس مشکل داره میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست :
     private void BindGridview(string KeyWord)
    {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(ConfigurationManager.ConnectionStr ings["con"].ConnectionString);
    string query = "Select * From TBL_Soal Where answer Like N'%+?+%'";
    OleDbCommand Cmd = new OleDbCommand(query, con);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@KeyWord", KeyWord);
    con.Open();
    OleDbDataReader dr = Cmd.ExecuteReader();
    GridView1.DataSource = dr;
    GridView1.DataBind();
    con.Close();


    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: جستجوی کلید واژه ای در بانک اکسس

    سلام کدتو به شکل بنویس
    کد HTML:
    DataSet ds = new DataSet();SqlDataAdapter dta = new SqlDataAdapter("select * from shahr where city like '%" + TextBox1.Text + "%' ", con);
    ds.Clear();
    dta.Fill(ds, "shahr");
    GridView1.DataSource = ds;
    GridView1.DataBind();
    این کد مقدار ورودی textbox1 رو دریافت و در رکورد های بانک بررسی و نتایج رو برای شما نمایش میده

  5. #5

    نقل قول: جستجوی کلید واژه ای در بانک اکسس

    با تشکر از پاسخ دوست گرامی "karim orooji"
    همانطور که مشاهده میفرمایید بنده یک تابع نوشتم که بوسیله پارامتر KeyWord مقدار تکست باکس را دریافت میکنم،مشکل اینجاست که کوئری که من نوشتم ایراد داره و پیغام Syntax میده بنده میخوام با کمک دوستان مشکل همین کوئری رو حل کنیم والا کد شما بزرگوار کاملا صحیح میباشد.
    با تشکر از دوستان.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •