نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: CHRB(13) چی ارسال میکند در سریال؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    CHRB(13) چی ارسال میکند در سریال؟

    سلام آقا من هر چی گشتم ببینم بچه های وی بی 6 کجا سوالاتشون رو میپرسن پیدا نکردم ، واسه همین اینجا سوالم رو میپرسم با اجازتون
    من دارم یه کد رو به دات نت بر میگردونم خواستم ببینم معنی و مفهوم کد زیر چیه ؟ کاراکتر 13 میفرسته ؟ پس B چیه ، اگر کسی میدونه مدل نوشتاری در دات نت رو بر اساس همین کد بگه ممنون میشم
    mscomm1.output=ChrB(13)
    که دردات نت میشه
    Serialport1.Write(System.convert.toChar(B(13)));

    خب اینجوریم که نمیشه
    یکی اگه بگه B این وسط چیکارس من خودم حلش میکنم (از دست این وی بی که حساب کتاب نداره )
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: CHRB(13) چی ارسال میکند در سریال؟

    B یعنی به صورت بایت تبدیل کردن و W یعنی به صورت یونیکد
    من قبلا به این موضو بر خورده بودم ولی دیدم بی مفحومه بعد از کلی سروکله زدن تو help ماکروسافت فقط همینو فهمیدم
    مثلا lenb("1234")=8 میشه چون هر کاراکتر در lenb 2 byte حساب میشه شرمنده اگه تا جایی که بلد بودم کمک کردم موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: CHRB(13) چی ارسال میکند در سریال؟

    کسی میتونه توضییح بهتری بده ؟ و این که اگه بلدید جایگزینش در وی بی دات نت یا سی شارپ دات نت چیه ، ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: CHRB(13) چی ارسال میکند در سریال؟

    جایگزینش در وی بی دات نت یا سی شارپ دات نت چیه?

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •