نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بستن فرم اصلي و باز كردن فرم بعدي

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    Question بستن فرم اصلي و باز كردن فرم بعدي

    با سلام خدمت اساتيد سايت،
    برنامه اي دارم كه ميخواهم فرمها در آن به شكل زير باز بشه:
    splash==>login(main form)==>barnameh
    حالا وقتي يوزر و پسورد رو ميزنم و دكمه تاييد رو ميزنم بعد از تاييد شدن كاربر وقتي ميخوام فرم بعدي باز بشه چون فرم login كه فرم اصلي برنامست بسته ميشه، از كل برنامه خاج ميشم (كه طبيعي هم هست) ولي ميخوام بدونم راه اينكه اين اتفاق نيافته و من بتونم بعد از لاگين وارد برنامه بشم چيه؟ با تشكر

  2. #2

    نقل قول: بستن فرم اصلي و باز كردن فرم بعدي

    فرم اصلی رو نباید ببندی بلکه باید مخفی کنیش :

    this.Hide();

  3. #3

    نقل قول: بستن فرم اصلي و باز كردن فرم بعدي

    مثل وي بي نيست ببندي بازش كنين..بايد همونطور كه دوستمون گفت مخفي كني.منم واسه برنامه هام همين كارو مي كنم

    this.Hide();
    frmMain fn = new frmMain(ReplaceChar(txtUserName.Text));
    fn.Show();

  4. #4
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: بستن فرم اصلي و باز كردن فرم بعدي

    سلام
    شما میتونید بجای اینکه فرم اصلی رو Login قرار دهید فرم دیگه ای رو Login قرار بدید و به شکل زیر عمل کنید
       private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Hide();
    if (new Form2().ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    this.Show();

    }


    در فرم login اونجا که شرط login شدن درست باشه بنویسد

    this.DialogResult = System.Windows.Forms.DialogResult.OK;


    در کد بالا Form1 فرم اصلی است

    فایل مثال ضمیمه رو ببینید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •