نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: آموزش Data Binding

  1. #1
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    آموزش Data Binding

    سلام
    یکی از مشکلاتی که برنامه نویسهای مبتدی و تازه کار با آن دست و پنجه نرم می کنند فرم های ورود اطلاعات هست که بد پیاده سازی شده و عدم آشنایی با Binding هست که حتی بعضی از برنامه نویسهای با تجربه نیز از Binding در فرماشون استفاده نمی کنند. حتی اگه به برنامه های Open Source ی هم که تو همین سایت قرار داره رو ملاحظه کنید هم این مسئله فراوان وجود داره... .
    من در این تاپیک قصد دارم Binding رو بطور کامل آموزش بدم فقط نیازمند صبر و حوصله شما هستم.
    فعلا قسمت اول رو که شامل pdf توضیحات و سورس کده رو در اختیارتون قرار می دم. انشاالله فرصت باشه کاملش کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : سه شنبه 03 خرداد 1390 در 11:48 صبح

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: Data Binding

    دوستان نظری ندارند؟ توضیحات مختصره ، متوجه نمی شید؟ یا اینکه موضوع اهمیت نداره لطفا نظر بدین چون تعجب می کنم که استقبالی از این تاپیک نشده

    به هر حال مواردی که در این قسمت بررسی شده:
    • Simple Data Binding
    • Complex Data Binding
    • BindingSource
    • فرق List & BindingList
    توضیحات به همراه سورس کد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: Data Binding

    من سوالاتم اینهاست:

    یک دیتاست با فراخوانی پروسیجری از اسکیوال پر میشه
    در فرم یک کمبو وجود داره که نام کالا ،یه تکس که کد کالا و یه تکس و لیبل دیگه که واحد و اندازه کالا رو نشون میده
    با انتخاب هر نام باید کد و واحد و غیره تغییر کنه.ضمن اینکه خاصیت سرچ کاراکتری رو هم داشته باشه و لیست
    کمبو رو با تایپ هر کاراکتر محدود کنه و بالطبع باید کدو سایر موارد هم تغییر کنه
    توجه: بعد از سرچ کاراکتری مثلا برنج که پیداشد کد عوض میشه ،حالا اگه از کلید های مکان نما استفاده
    شد دیگه نباید کد عوض بشه . بعد از پاک کردن متن دوباره دوباره تمام کالا ها لیست بشوند
    من اینو پیاده کردم منتها ایراداتی بهش وارده.خواستم با شیوه شما پیاده سازی کنم اما به مشکل برخورد کردم
    تاکید میکنم مقادیر از نوع دیتاست است و به صورت لیست نیست
    اگر لطف کنید به شیوه لیست 5 مثال برام آمادش کنید واقعا ممنونتون میشم در ضمن عجله هم دارم
    یه دنیا ممنون

    سوال 2: تو یه تاپیک دیگه راجع به تغییر دیتاست کمبو از یه فرم دیگه ایراد داشتم.اونم بحثش همین جاست
    یه دکمه رو فرم دارم که فرم مربوط به ویرایش و حذف و اضافه کالا رو باز میکنه. باید با بستن اون فرم این
    کمبو و دیتاست اون آپدیت بشه.آیا روش بهتری به غیر از نال کردن دیتاست وجود داره؟؟؟


    سوال 3: متغییر Student.Name روی فرم اصلی از بانک مقدارگرفته حالا مقدارش رو از فرم 1تغییرمیدیم ،چی کارکنیم که مقدار
    نهایی برامون تو متغییر باقی بمونه تا وقتی در فرم ها دیگه مثلا فرم 2 به اون مقدار نیاز داریم دوباره مجبور نباشیم
    به بانک اطلاعاتی مراجعه کنیم
    ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: Data Binding

    در موردسوال اول: اگه فیلدهای دیتاست رو بیام به یکی یکی (مثل مثال لیست 5)به لیست بدم شیوه درستیه؟! فکرمیکنم راه حل بهتری باید داشته باشه

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: Data Binding

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    در موردسوال اول: اگه فیلدهای دیتاست رو بیام به یکی یکی (مثل مثال لیست 5)به لیست بدم شیوه درستیه؟! فکرمیکنم راه حل بهتری باید داشته باشه
    ببینید اگه از روش مدل سازی برای پروژتون استفاده کنید می تونید متناظر هر Table در DataBase یک کلاس داشته باشید (البته بطور ساده) بعد تو لایه DataAccess با استفاده از مثلا DataReader تک تک رکورد ها را خونده و در لیست قرار بدید یعنی DataSet رو کلا بریزید دور! بعد براحتی می تونید طبق آموزشی که دادم با این لیست کار کنید و سپس این تغییرات رو دو باره با استفاده از لایه DataAccess در DataBase ذخیره کنید
    ببخشید که فرصت ندارم کامل توضیح بدم ولی اگه آموزش منو دنبال کنید در ادامه حتما به لایه DAtaAcess هم می رسم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: Data Binding

    من سه لایه کدنویسی می کنم .گفتم شاید بازیابی رکورد به رکورد زمان بر باشه و روش بهتری براش وجود داشته باشه . ممنونم

  7. #7
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: Data Binding

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    من سه لایه کدنویسی می کنم .گفتم شاید بازیابی رکورد به رکورد زمان بر باشه و روش بهتری براش وجود داشته باشه . ممنونم
    خیالتون راحت باشه ، کند نیست.
    با اومدن Entity Framework از همین روش مدل سازی استفاده می شه و دیگه خبری از Data Set و Data Table نیست.
    ابزارهای ORM هم مثل NHibernate برای همین بوجود اومدن که بتونیم به صورت شی گرا با DataBase کار کنیم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش Data Binding

    میشه databinding رو با دریافت از sql و datagridview و چند textbox آموزش بدیم من این کار رو انجام دادم ولی فکر می کنم روش من حرفه ای و خوب نیست

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار charkhkar
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    47

    نقل قول: Data Binding

    سلام
    من توضیحات فایل pdf را خوندم می خواستم بدونم که وقتی ما یکسری داده را در textBox بایند می کنیم مشه همونجا در dataBase ذخیره کرد و احتیاجی به
    کدنویسی برای اضافه کردن نباشه
    با تشکر.

  10. #10
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: آموزش Data Binding

    این تاپیک رو دنبال کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AD%D9%84%D9%87

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار charkhkar
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    47

    نقل قول: آموزش Data Binding

    سلام
    فیلم آموزشی رو دیدم خیلی خوب بود ولی من تو برنامم از LinQ استفاده کردم .
    اطلاعات رو از دیتابیس خوندم و توی textBox بایند کردم و بعد با دستور Datacontext.submitchange() خواستم داده های داخل textBox داخل دیتابیس ذخیره بشه اما نمیشه
    با تشکر.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: Data Binding

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    خیالتون راحت باشه ، کند نیست.
    با اومدن Entity Framework از همین روش مدل سازی استفاده می شه و دیگه خبری از Data Set و Data Table نیست.
    ابزارهای ORM هم مثل NHibernate برای همین بوجود اومدن که بتونیم به صورت شی گرا با DataBase کار کنیم
    با عرض سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار

    میشه بفرمائید دلیل جمله ای که قرمز شده را بفرمائید

    میکروسافت هر روز داره یه تکنولوژی جدید بیرون میده . ما چه گناهی داریم که باید به هر سازی که میکروسافت میزنه باید برقصیم ؟؟؟ سال دیگه هم میاد میگه آقا EF چیه کلا به درد نمیخوره برین فرضا xy را یاد بگیرید . من هنوز با EF اشنا نشدم ولی چند تا از پروژه های دوستان را دانلود کردم پیچیدگی در کد ها برام خیلی زیاد بود . منطق برنامه اصلا معلوم نیست چیه ؟ ولی خب بعد از امتحانات حتما آموزش های شما را دنبال خواهم کرد تا ببینم واقعا کدام روش بهتر است

  13. #13
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: Data Binding

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار

    میشه بفرمائید دلیل جمله ای که قرمز شده را بفرمائید

    میکروسافت هر روز داره یه تکنولوژی جدید بیرون میده . ما چه گناهی داریم که باید به هر سازی که میکروسافت میزنه باید برقصیم ؟؟؟ سال دیگه هم میاد میگه آقا EF چیه کلا به درد نمیخوره برین فرضا xy را یاد بگیرید . من هنوز با EF اشنا نشدم ولی چند تا از پروژه های دوستان را دانلود کردم پیچیدگی در کد ها برام خیلی زیاد بود . منطق برنامه اصلا معلوم نیست چیه ؟ ولی خب بعد از امتحانات حتما آموزش های شما را دنبال خواهم کرد تا ببینم واقعا کدام روش بهتر است
    این جمله برای یک برنامه نویس زیاد جالب نیست! شما اگه ترس از تکنولوژی و مطلب جدید دارید چطور می خواید برنامه نویسی کنید. متاسفانه یا خوشبختانه یه برنامه نویس همیشه باید بروز باشه. در مورد DataSet و DataTable باید بگم که به قوت خودشون باقی هستند و شمایی که با اون مانوس هستید می تونید به راحتی از اون استفاده کنید. اما ORM اصلا مطلب جدیدی نیست احتمالا شما بطور حرفه ای برنامه نویسی نمی کنید سالهاست که ORM ها معرفی شدند و استفاده می شن مثل NHibernate که در خیلی از پروژه ها استفاده می شه. EF هم در عین حال که قوی هست بسیار بسیار ساده و سهل الوصول هست. می تونید امتحان کنید. ORM کارش پیاده سازی لایه DataAccess و ارتباط با DataBase هست بنابراین منطق برنامه جداست.
    در مورد یک تکنولوژی جدید با شما موافق هستم لازم نیست به سرعت به یک تکنولوژی جدید کوچ کرد (تا وقتی به خوبی جا نیافتاده) اما این موضوع در مورد ORM صدق نمی کنه و علی الخصوص EF که دیگه می شه روش حساب کرد.

  14. #14

    نقل قول: آموزش Data Binding

    سلام.من نمیتونم فایلهارو دانلود کنم.میشه برام بفرستین

  15. #15

    نقل قول: آموزش Data Binding

    یک برنامه سه لایه دارم می نویسم میشه درمورد فرم ورودش کمک کنید

  16. #16

    نقل قول: آموزش Data Binding

    سلام وقت بخیر من تمرین پروژه دفتر تلفن داشتم توی قسنت Delete به مشکل خوردم کسی میتونه کمکم کنه ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •