نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا : An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleD

  1. #1

    خطا : An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleD

    سلام
    موقعی که میخوام به دیتابیس کانکت بشم این خطا رو میده .
    لطفا کمکم کنید . :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این کد را ملاحظه کنید:


    OleDbDataAdapter da = CreateMyDataAdapter();
    OleDbConnection cn = da.SelectCommand.Connection;
    OleDbCommand cmdGetIdentity = new OleDbCommand("SELECT * from table1", cn);
    da.RowUpdated += new OleDbRowUpdatedEventHandler(HandleRowUpdated&# 41;;
    DataTable tbl = CreateMyDataTable();
    da.Fill(tbl);




    در ضمن سعی کنید به کد نویسی عادت کنید و از ابزارهای ویژوال بایند کردن *اصلا* استفاده نکنید. ( در پروژه های بزرگ گیر می افتید )

  3. #3
    ممنون استاد
    چشم استاد دیگه بعد از این سهی میکنم با کدنویسی کارهام رو انجام بدم .
    در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم .
    چطور میتونم کانکشن استرینگ برای یه فایل اکسس رو طوری بنویسم که نیازی به odbc نداشته باشه و در مسیر جاری یا هر مسیری که میخوام قرار بگیره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    در کانکشن استرینگ مربوط به بانک های اکسس به سادگی می توان مسیر داد به صورت زیر:


    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=D:\Ven2002\newver\InOut\admentornet\adm entornet\admentornet.mdb;
    User Id=admin;Password=;"

  5. #5
    استاد شرمنده .
    ولی یه سوال دیگه :
    چطور میتونم از یه استرینگ در تمام کانکشنهای فرم استفاده کنم ؟
    همون کاری که در asp.net فرمودید تا در web.config استرینگ رو تعریف کنم .
    اینجا چکار کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    خوب بحث اپلیکیشن که دستش باز تر از بحث وب است. روی وب هزار و یک مشکل بدلایل ساده ی امنیتی وجود دارد و دست برنامه نویس بسته است.
    اینجا ساده در یک فایل آنرا بنویسید و سپس فایل را باز کرده و بخوانید.

  7. #7
    ممنون از راهنماییهاتون استاد
    واقعا خسته نباشید :wink:

  8. #8

    نقل قول: خطا : An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleD

    من یک برنامه با سی شارپ نوشتم وقتی که توی درایو c کپیش میکنم خطای زیر را می ده . و یوزری که باهاش کار می کنم ادمین نیست . من برنامه های زیادی رو دیدم که با اکسس کار می کنند . و توی هر درایو هم که کپیشون کنی مشکلی ندارن
    کسی می دونه مشکل برنامه من چیه
    Operation must use an updateable query

تاپیک های مشابه

  1. 'exception of type 'System.StackOverflowException
    نوشته شده توسط federrer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 17:39 عصر
  2. یک گرید مناسب (microsoft data grid oledb)
    نوشته شده توسط Mehrdad Tehrani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 23:42 عصر
  3. فوری کمک لطف : Data type تاریخ و ساعت
    نوشته شده توسط Amirtak در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1385, 16:23 عصر
  4. data type بدون محدودیت تعداد کاراکتر
    نوشته شده توسط mmha_85 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1385, 16:34 عصر
  5. Exception of type System.StackOverflowException was thrown.
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •