نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار a_123123123123
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    35
    پست
    480

    مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

    سلام.برنامه زیر دو رشته رو از کاربر میگیره و رشته اول رو در دوم جستجو میکنه و بعد رشته اول را از کاراکتر سوم به بعد به رشته دوم اضافه می کنه .
    ولی میخوام با استفاده از یه textbox این کار انجام بشه.ممکنه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تا شب میخوام.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار a_123123123123
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    35
    پست
    480

    نقل قول: مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

    سلام
    کسی نیست جواب سوالم رو بده؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    نقل قول: مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

    از کاراکتر مشخصی واسه جدا کردن دو تا رشتت استفاده کن
    طول textbox رو بدست بیار .
    با دستور
    textBox1.Text[i]

    چک کن ببین کاراکتر جداکننده کجای textbox هست .
    قبلش میشه رشته اول و بعدش رشته ی دوم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار a_123123123123
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    35
    پست
    480

    نقل قول: مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

    ممکنه خودتون درستش کنید و برام بذارید.من از C#‎ چیزی سر در نمیارم.
    حتما باید فردا تحویلش بدم.نمره پایانی داره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    نقل قول: مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

    از این دو تا تابع استفاده کن . من از - به عنوان جدا کننده استفاده کردم . مثلا ورودی باید 123-5676 باشه .
    موفق باشی

    private string getfirst(string s)
    {
    string strreturn = "";
    Boolean b = false;
    for (int i = 0; i < (textBox1.Text.Length - 1); i++)
    {
    if ((b == false) && (textBox1.Text[i] != '-'))
    strreturn += textBox1.Text[i];
    else
    b = true;
    }
    return strreturn;
    }

    private string getlast(string s)
    {
    string strreturn = "";
    int i = 0;
    while (textBox1.Text[i] != '-')
    {
    i++;
    }
    i++;
    for (; i < textBox1.Text.Length; i++)
    strreturn += textBox1.Text[i];
    return strreturn;

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار a_123123123123
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    35
    پست
    480

    نقل قول: مشکل در استفاده از یک textbox به جای 2 تا

    مرسی.ممکنه توضیح بدین من این کجا استفاده کنم ؟ و اینکه وقتی با _ رشته ها جدا میشن چه فرقی میکنه؟ من میخوام هر بار رشته وارد تکست باکس بشه(جداگانه).یعنی تکست باکس یه بار پاک بشه و دوباره مقدار بگیره.در ضمن در کمال پررویی میشه اجراییشو بدین؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •