نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اعداد

  1. #1

    اعداد

    سلام
    برنامه ای داریم که عدادی را چاپ خواهد کرد میخوام وقتی مثلا با حالت 123456برخرد کرد
    بنویسه 1..6با چه کدی می تونم این کار راانجام دهم؟
    :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    جواب

    من اگه درست متوجه شده باشم میتونی اون عدد رو داخل یک متغیر بریزی و اگه مستوی شد اون کاری رو که م خواهی بکن
    مثلا
    var X : Integer
    if X = 123456 Then
    .............
    والا دیگه چی بگم!!

  3. #3
    هر چی دوست داری
    دوست عزیز این برنامه حدود 100عدد خروجی خواهد داشت!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    جواب با SOURCE

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    Var I : Integer;
    begin
    For I := 1 To 1000 Do
    ListBox1.Items.Add(GenerateNumber(IntTostr (I)));
    end;

    Function TForm1.GenerateNumber(Value : String) : String;
    Var Flag : Boolean;
    MyS : String;
    I : Integer;
    Begin
    Flag := True;
    I := 2;
    While (I <= Length(Value)) And (Flag) Do
    Begin
    If Not (StrToInt(Value[I - 1]) + 1 = StrToInt(Value[I])) Then
    Flag := False;
    Inc(I);
    End;
    If Flag Then
    Begin
    MyS := '';
    For I := 1 To Length(Value) Do // For Reverse String
    MyS := Value[I] + MyS;
    Result := MyS
    End
    Else
    Result := Value;

    End;


    :shock:

  5. #5
    :oops:

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    U.S.A, CT
    پست
    47
    behtarin kar in hast ke adadd ro be reshte e bargardoni va baad akharin karacter ro bardari, va avalin ro , albate e age faghat ino mikhayee , valee age e hame e ro mikhaee ye reshte e dige e begir va shor kon az akhar por kardan ke tatib ro avaz koni

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    جواب

    البته یادم رفت بگم که یک listbox و یک دکمه هم روی فرم بندازی!! :lol: :D

  8. #8
    خیلی ممنون!!! :mrgreen:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •