نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکلات در مفهوم صف

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یکی بود یکی نبود
    پست
    156

    مشکلات در مفهوم صف

    با سلام من داشتم روی ساختمان داده C++‎ کار می کردم بعضی لز مطالب رو متوجه نمی شم ممنون مشم کمکم کنید
    1- این قطه چیه و چکار میکنه #define max 4
    2- این قطه کد چه کار می کنه enum bool {false=0,true=1};
    و در اخر این تیکه کد در کل چه کار می کنه
    کد HTML:
     typedef struct{
        int items[max];
        int front,rear;
    }queue;
    queue q;



    کد HTML:
    #define max 4
    #include<iostream.h>
    enum bool {false=0,true=1};
    typedef struct{
        int items[max];
        int front,rear;
    }queue;
    queue q;
    bool empty()
    {
        if(q.front==q.rear)
            return true;
        else
            return false;
    }
    bool full()
    {
        if((q.rear+1)%max==q.front)
            return true;
        else
            return false;
    }
    
    
    
    void addqueue(int x)
    {
        if(full())
            cout<<"Queue is full";
        else
            {
                q.rear=(q.rear+1)%max;
                q.items[q.rear]=x;
            }
    }
    int delqueue()
    {
        int y;
        if(empty())
        {
            cout<<"Queue is empty";
            return NULL;
                }
                else
                {
                    q.front=(q.front+1)%max;
                    y=q.items[q.front];
                    return y;
                }
    }
    void main()
    {
        int x;
        q.front=0;
        q.rear=0;
        addqueue(2);
        addqueue(4);
        addqueue(1);
        x=delqueue();
        addqueue(8);
        addqueue(5);
        cout<<endl;
        cout<<x;
    }
    

  2. #2

    نقل قول: مشکلات در مفهوم صف

    سوال 1- متغیر Max رو تعریف میکنه و عدد 4 رو میذاره توش . این دستور یه دستور پیش پردازنده است و شما نمیتونید در طول مقدار max رو تغییر بدید .

    سوال 2- یه متغیر شمارشی به نام bool ساخته که دو مقدار true و false داره . البته اگه از visual استفاده میکنید نیازی به تعریف این خط نیست . مثلا شما میتونید یه متغیر شمارشی به نام فصل بسازید و توی اون چهار نام { بهار ، تابستان ، پاییز ، زمستان } رو قرار بدید . حالا اگه بیایید یه متغیر از نوع فصل درست کنید میتونید نام بهار رو توی اون بریزید و برنامه ازتون ایراد نمیگیره . و بهار رو به عنوان یک مقدار از نوع فصل میشناسه .

    سوال 3- یه ساختار به نام queue میسازه و بعد در خط آخر یه متغیر از نوع queue و به نام q میسازه . حالا شما میتونید مثلا برای دستیابی به front صف q بنویسید q.front .

    اگه نا مفهوم بود بگید بیشتر توضیح بدیم .

    موفق و پیروز باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یکی بود یکی نبود
    پست
    156

    نقل قول: مشکلات در مفهوم صف

    دوست عزیز تشکر
    1- این کد یک اسمه و میتونه هر چیز دیگه هم باشه درسته ؟؟؟؟ typedef
    2- چرا تکه کد queue; queue q; رو پشت class Stracht تعریف کرده
    3-بعد از این که ساختار به نام queue درست کردچطو می تونه از class Strackt استفاده کنه

  4. #4

    نقل قول: مشکلات در مفهوم صف

    1- نه کلمه ی typedef ذخیره شده است .

    2-میتونستی از کلمه ی typedef استفاده نکنی عوضش کلمه ی queue رو بعد از struct بیاری که بشه : struct queue {}

    3- یه مقدار مطالعه کنی بد نیست .

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یکی بود یکی نبود
    پست
    156

    نقل قول: مشکلات در مفهوم صف

    تشکر شما
    منابع معرفی کن حتما

  6. #6

    نقل قول: مشکلات در مفهوم صف

    سلام
    شما هر کتابی که روش نوشته آموزش مقدماتی سی یا سی پی پی رو که بخونید همه ی اون چیزها رو نوشته . کار شما مثل این میمونه که انتگرال یه گانه بلد نباشید بعد یه انتگرال سه گانه با حلش رو بذارید جلوتون و هر جاکه مشکل داشتید بیایید سوال بپرسید که روش درستی نیست . کلمات define یا typedef یا struct تقریبا با کلمات int و char برابری میکنن . یعنی شما اگه int و char رو خونده باشید اون سه تا هم کنار همونها یاد میگیرید ولی مثل اینکه شما بدون هیچ مطالعه ای میخوایید برنامه نویس بشید .

    اگه جسارتی شد ببخشید منظور بدی نداشتم .

    برای شروع اگه میخوایید c یاد بگیرید کتاب c آقای قمی کتاب خوبی هست . اگه ++C میخوایید کار کنید کتاب deitel یا کتاب قمی کتابهای خوبی هستند .

    موفق و پیروز باشید .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    یکی بود یکی نبود
    پست
    156

    نقل قول: مشکلات در مفهوم صف

    تشکر دوست عزیز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •