نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: روش remot وصل شدن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    Question روش remot وصل شدن

    دوستان سلام
    من دو تا کامپیوتر دارم که ویندوز هر دوتا XP و روی هر دوتاشSQLserver 2008 نصب شده این دوتا از طریق شبکه به هم وصل شدن حالا من میخوام remot از یکی به اون یکی وصل بشم وبه SQL ارتباط داشته باشم کسی میتونه بگه من چه جوری اینکار انجام بدم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    کسی نمی تونه راهنمایی کنه من منتظرم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    چرا هیچکس جواب نمیده خسته شدم از بس سوالام بی جواب موند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    فقط در کانکشن استرینگت آیپی سرور به همرا مشخصات آن قرار بده

    از اینجا می تونی کانکشن مورد نظر را پیدا کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    من میخوام از خود SQLserver به SQl کامپیوتر دیگر وصل شم نه با برنامه .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    میتونید یک کانکشن توی اس کیو ال بسازی و ای پی سرور رو بهش بدی و نام کاربری و کلمه عبور رو هم بدین به به بانک دسترسی پیدا میکنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    من برای remot وصل شدن کد زیر رو نوشتم ولی خطا گرفت

                using (SqlConnection connection = new SqlConnection("Data Source=172.16.18.229;Initial Catalog=BookDB;Integrated Security=True;User ID=sa;Network Library=dbmssocn"))
    {
    connection.Open();

    }


    اینم پیام خطاش
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: TCP Provider, error: 0 - No connection could be made because the target machine actively refused it.)

  8. #8

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    باید سرور رو تنظیم کنی که اجازه دسترسی رموت رو بده ... TCP/IP رو فکر کنم باید فعال کنی یا piped ... دقیقا یادم نیست ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    یه سری تنظیمات باید روی اس کیو ال سرور انجام بدی
    در ضمن کلاینت نیاز به نصب اس کیو ال نداره
    و در نهایت یک لاگین درست کنی و بانکی که می خوای بهش کانکت بشی رو براش تنظیم کنی بگردی پی دی اف زیادی هست که اموزشش رو داده باشند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: روش remot وصل شدن

    Integrated Security=True;User ID=sa;
    شما متوجه هستی که تو اینن قسمت از کانکشن استرینگت چی نوشتی؟
    از Integrated Security=True برای زمانی استفاده میشه که از سیستمی بخوای به SQL وصلی بشی که SQL هم تو همون سیستم نصبه
    ولی پیام خطایی که دریافت کردین از این قسمت نیست چون اصلا به این قسمت از کانکشن استرینگ نرسیده
    پیام خطا مربوط به پیدا نکردن سرور SQL در آدرس داده شده هست
    برای حل مشکل موارد زیر رو چک کن:
    1-شماره پورت 1433 رو به IP اضافه کن و به صورت 172.16.18.229,1433 بنویس
    2- در هر دو سیستم سرور و کلاینت فایروال ها رو بطور موقت خاموش کن و دوباره تست کن
    3-پروتکل TCP/IP رو در سرور برای SQL فعال کن (بعد از فعال کردن این گزینه SQL باید Restart بشه)
    4-گزینه دریافت ارتباط های remote رو در سرور فعال کن(بعد از فعال کردن این گزینه SQL باید Restart بشه)البته معمولا تو SQL2008 به صورت پیش فرض فعاله
    5-نوع Login به سرور رو در حالت Mixed قرار بده
    5-بعد از درست شدن موارد بالا پسورد کاربر Sa رو اگه نمیدونی دوباره ست کن
    6- در کانکشن استرینگ عبارت Integrated Security=True; رو حذف کن
    7- عبارت PWD=123 رو بعد از User ID اضافه کن(به جای 123 کلمه عبور خودت رو قرار بده)
    الان دیگه باید بتونی کانکت بش اگه مشکلی بود PM بده تا مشکل رو بررسی کنیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •