نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

  1. #1

    Question مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    با سلام و خسته نباشید
    لطفا مرا راهنمایی کنید:
    می خواهم هنگامی که در text box عددی را تایپ می کنم ارقام با جداکننده کاما از هم جدا شوند
    لذا از تابع زیر استفاده می کنم:



    txtCashVal.Text = double.Parse(txtCashVal.Text).ToString("N2");



    اما مشکل این جاست که این تابع Thousand separator ارقام را به هم میریزد
    مثلا
    123456789
    خروجی :
    97,85,61,234
    را می دهد.

    چه باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    با استفاده از String.format
    نمونه کدشو فرستادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    نقل قول نوشته شده توسط saman6384 مشاهده تاپیک
    با استفاده از String.format
    نمونه کدشو فرستادم
    مرسی
    این تابع برای من اصلا کار نمی کند!
    ورودی و خروجی هیچ تفاوتی ندارد


    txtCashVal.Text = string.Format("{0:n}", txtCashVal.Text );

    اشکال از کجاست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    خوب شما اول باید اون تکست رو به یه مقدار عددی تبدیل کنی

    string str = "433546655";
    textBox1.Text = string.Format("{0,10:n}",Convert.ToDouble(str));

  5. #5

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    نقل قول نوشته شده توسط saman6384 مشاهده تاپیک
    خوب شما اول باید اون تکست رو به یه مقدار عددی تبدیل کنی

    string str = "433546655";
    textBox1.Text = string.Format("{0,10:n}",Convert.ToDouble(str));
    این 10 رو که می ذارم تو فرمت به طور کلی به هم میریزه

    کد زیر هم اصلا تاثیری نداره!


    string str = txtCashVal.Text;
    txtTotalCash.Text = string.Format("{0:n}", Convert.ToDouble(str));

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    جالب!

    تو این یکی کد از یه تکست باکس دارم میخونم میریزم تو یک تکست باکس دیگه!
    داره جوابم میده!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    نقل قول نوشته شده توسط saman6384 مشاهده تاپیک
    جالب!

    تو این یکی کد از یه تکست باکس دارم میخونم میریزم تو یک تکست باکس دیگه!
    داره جوابم میده!
    مرسی
    جواب میده ولی عدد رو به هم میریزه

    مثلا 123456789 میشه :

    895,671,234

    فکر کردم شاید به خاطر right to left تکست باکس باشه ولی نبود
    آقا ببخشید ها... این مشکل از صبح ما رو سرکار گذاشته

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    کد تو آپ میکنی ببینیم!

    چون واسه من بهم نمیریزه!

  9. #9

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    نقل قول نوشته شده توسط saman6384 مشاهده تاپیک
    کد تو آپ میکنی ببینیم!

    چون واسه من بهم نمیریزه!


    private void txtCashVal_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    txtCashVal.Text = string.Format("{0:n0}", Convert.ToDouble(txtCashVal.Text));
    }



    کد دقیقا همین یک خطه ولی تو یه پروژه گنده هست این کد اشکالی داره؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    با سلام
    كد درست كار مي كنه بدون مشكل
    ولي واسه برگردوندن به حالت عدد چيكار بايد كرد.
    من واسه خودم يه تابع واسه اينكار نوشته بودم ولي مي خوام بدونم با خود سي شارپ مي شه اين كارو ساده انجام دادو بدون دردسر؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    نقل قول نوشته شده توسط سمانه علوی فر مشاهده تاپیک


    private void txtCashVal_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    txtCashVal.Text = string.Format("{0:n0}", Convert.ToDouble(txtCashVal.Text));
    }



    کد دقیقا همین یک خطه ولی تو یه پروژه گنده هست این کد اشکالی داره؟

    درسته ، با این کدی که شما نوشتی منم تست کردم ، به هم میریزه

    پیشنهاد میکنم به جای اون event از event های دیگه مثه این دوتا استفاده کنی


    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == '\r')
    textBox1.Text = string.Format("{0:n0}", Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    }

    private void textBox1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = string.Format("{0:n0}", Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    }

  12. #12

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    نقل قول نوشته شده توسط saman6384 مشاهده تاپیک
    درسته ، با این کدی که شما نوشتی منم تست کردم ، به هم میریزه

    پیشنهاد میکنم به جای اون event از event های دیگه مثه این دوتا استفاده کنی


    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == '\r')
    textBox1.Text = string.Format("{0:n0}", Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    }

    private void textBox1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = string.Format("{0:n0}", Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    }

    خیلی ممنونم
    حل شد
    مشکل هم تو همون textchange بود چون به محض اینکه حروف رو میگرفت این بلا سرش میومد


    بازهم مرسی از توجهتون

  13. #13

    نقل قول: مشکل در استفاده تابع جهت جدا کننده ارقام - Thousand separator

    سلام

    متاسفانه من با کدهایی که نوشتید به جواب نرسیدم می شه لطفا" کسی کد درست را ارسال کنه.

    با تشکر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •