نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پورت مرورگر اینترنت اکسپلورر

  1. #1

    پورت مرورگر اینترنت اکسپلورر

    باسلام
    من برنامه ای دارم که می خوام اطلاعاتی که از طریق اینترنت اکسپلورر خارج میشه رو بتونم بخونم.
    با سوکت پروگرمینگ کار میکنم ولی نمی دونم که باید ادرس چه گورتی رو بدم تا بخونم اطلاعات شو بخونم.
    ممنون میشم دوستان کمکم کنن


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    325

    نقل قول: پورت مرورگر اینترنت اکسپلورر

    پورت http که 80 هستش!

    اینجام یه سر بزن

  3. #3

    نقل قول: پورت مرورگر اینترنت اکسپلورر

    پورت 80 رو امتحان کردم ولی جواب نمی ده. نمی دونم شاید من اشتباه نوشته باشم. به هر حال کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه

    اصلا به نظر شما دوستان چطوری می تونم ادرس سایت هایی رو که کاربر از طریق اینترنت اکسپلورر وارد میشه رو بدست بیارم
    آخرین ویرایش به وسیله nasimsaba : سه شنبه 10 خرداد 1390 در 19:13 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    467

    نقل قول: پورت مرورگر اینترنت اکسپلورر

    با سلام دوست عزیزلیتک های زیر رو بررسی کن به جواب خواهی رسید
    لینک1:http://www.devasp.net/net/articles/display/471.html
    لینک2:http://www.codeproject.com/KB/cs/runninginstanceie.aspx
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •