نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: export کردن داده به شکل xml

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    export کردن داده به شکل xml

    سلام. دوتا سوال داشتم:
    1- چه جوری میشه داده های یک datagridview و برای چاپ کردن آماده کرد؟
    منظورم اینه که تو یه قالب از پیش تعیین شده برد و تو فرمت pdf آماده ی چاپ کرد.
    2- من یه سری داده تو پایگاه داده دارم و میخوام این داده ها رو روی فایل های xml به طور جداگانه export کنم.
    برای مثال اطلاعات اشخاص تو پایگاه داده ذخیره شده و حالا اطلاعات افراد به طور مجزا از پایگاه داده فراخوانی شده و سپس هر کدوم در یک فایل export میشن.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Cool نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    برای قسمت اول از ضمیمه استفاده کن و برای چاپ pdf از پرینتر مجازی pdf995 استفاده کن.
    برای قسمت دومشم بگو استفاده از xml رو بلدی و مشکل در قسمت فراخوانی داده ها داری یا نه در کل میخای کار با xml رو یاد بگیری؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    برای قسمت اول از ضمیمه استفاده کن و برای چاپ pdf از پرینتر مجازی pdf995 استفاده کن.
    برای قسمت دومشم بگو استفاده از xml رو بلدی و مشکل در قسمت فراخوانی داده ها داری یا نه در کل میخای کار با xml رو یاد بگیری؟
    واسه یادگیری کار با Xml نمونه داری ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    از کمکتون ممنون.
    من کار با xml و میخوام و نه فراخوانی داده ها!
    نمنونه ی هم واسه این کار ندارم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    برای قسمت اول از ضمیمه استفاده کن و برای چاپ pdf از پرینتر مجازی pdf995 استفاده کن.
    برای قسمت دومشم بگو استفاده از xml رو بلدی و مشکل در قسمت فراخوانی داده ها داری یا نه در کل میخای کار با xml رو یاد بگیری؟
    از کمکت ممنون دوست عزیز.
    1- در مورد نحوه ی پرینت کردن یه datagridview میشه بیشتر توضیح بدی؟ نمیشه از crstall report استفاده کرد؟
    2- من نح.ه ی کار با xml و بلد نیستم و مشکلی با پایگاه داده ندارم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    در اسرع وقت یه نمونه کامل براتون میسازم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    در اسرع وقت یه نمونه کامل براتون میسازم.
    میشه در مورد پرینت اطلاعات هم یه مقداری توضیح بدین؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    در مورد پرينت اطلاعات شما يه كنترل printdocument به برنامه اضافه ميكنيد و در رويدادprintpage با استفاده از توابع گرافيكي كه از e.graphics مشتق ميشن چيزهايي كه ميخاين رو ميتونيد رسم كنيد و بعد در هر رويدادي كه خواستين از متد printdocumet.print(); براي چاپ استفاده كنيد.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    در مورد پرينت اطلاعات شما يه كنترل printdocument به برنامه اضافه ميكنيد و در رويدادprintpage با استفاده از توابع گرافيكي كه از e.graphics مشتق ميشن چيزهايي كه ميخاين رو ميتونيد رسم كنيد و بعد در هر رويدادي كه خواستين از متد printdocumet.print(); براي چاپ استفاده كنيد.
    میشه یه نمونه در مورد پرینت هم برام بسازین؟
    ممنون میشم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Cool نمونه

    دو ضمیمه براتون گذاشتم یکی برای XML و یکی برای چاپ.فقط دعام کنید خفن به دعا نیاز دارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    ممنون از کمکت دوست عزیز.
    ولی من ویژوال استدیو 2008 کار میکنم.
    کد های شکا رو نمیتونم ببینم!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    ای کاش زودتر میگفتی ولی از فایل های .cs و .csproj رو میتونید استفاده کنید فکر کنم.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    سلام دوستان.
    ممنون میشم یکم سریع تر جواب بدین. واقعا کارم گیره!
    من فقط میخوام یه datagrid و به صورت pdf در بیارم.
    آخرین ویرایش به وسیله moh.mon : پنج شنبه 12 خرداد 1390 در 18:47 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    سلام دوستان من برنامه که نوشتم و براتون میزارم.
    تو قسمت گزارشگیری میخوام datagrid که نمایش داده میشه پرینت شه.
    ممنون میشم کمک کنید.
    در ضمن ویژوال استدیو 2008 کار کردم.
    http://up.iranblog.com/images/g5zqf8n26lfa2spirfb.rar

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    با اون کلاسی که گفتم(printdatagridview) و این پرینتر مجازی pdf995 کارت راه می افته.از اون لینکه دوتا فایل اول که یکیش درایوره و اون یکیش کانورتر دانلود کن.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    با اون کلاسی که گفتم(printdatagridview) و این پرینتر مجازی pdf995 کارت راه می افته.از اون لینکه دوتا فایل اول که یکیش درایوره و اون یکیش کانورتر دانلود کن.
    من همه ی فایل ها و دانلود کردم.
    فقط لطف کن مرحله به مرحله بگو.
    چون من واقعا نمی فهمم چه جوری باید این کار و بکنم. اون قسمت پروژه رو هم گذاشتم اگه میشه یه نگاهی بنداز بعدش راهنماییم کن.
    بازم ممنون.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    حاجی دمت گرم اگه راهنمایی کنی ممنون میشم خفن ... منم اساسی به این احتیاج دارم ... ولی از اونجایی که بلد نیستم موندم توش ... ممنون دادا ... دمت گرم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    آقا من اون فایل printdatagridview رو اشتباه گذاشتم تا فردا درستش میکنم و راهنماییتون میکنم واقعا معذرت میخام.

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    آقا خواهش بابا ... دمت گرم پس ما فوری فوتی منتظریم دیگه ... دمت گرم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    اگه تا این حد فوری و فوتیه بفرمایید از این دو لینک استفاده کنید:
    http://www.codeproject.com/KB/printing/DGVPrinter.aspx
    http://stackoverflow.com/questions/5...t-datagridview

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    اگه تا این حد فوری و فوتیه بفرمایید از این دو لینک استفاده کنید:
    http://www.codeproject.com/KB/printing/DGVPrinter.aspx
    http://stackoverflow.com/questions/5...t-datagridview
    من از این لینک استفاده کردم. ولی فونت های فارسی و پرینت نمیکنه!!!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Cool نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    درستشو پیدا کردم.سورسشم هست و میتونید راحت تغییرات دلخواهتونو اعمال کنید من خودم با این کار کردم و فارسی رو کامل پشتیبانی میکنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    درستشو پیدا کردم.سورسشم هست و میتونید راحت تغییرات دلخواهتونو اعمال کنید من خودم با این کار کردم و فارسی رو کامل پشتیبانی میکنه.
    این کد میگه Error 1 The name 'PrintDGV' does not exist in the current context
    چه جوری باید add کنمش؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    شما تو محیط VS دکمه shift+alt+a رو بزن بعد یه پنجره باز میشه 4 فایل printdgv.cs,PrintOptions.designer.cs,PrintOptions. resx,PrintOptions.cs رو اضافه کن به برنامت.بعد تو قسمت کد نویسی این کد رو بنویس:
    PrintDataGrid.PrintDGV.Print_DataGridView(dgv);

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    آقا چی شد جواب داد؟اگه هنوز مشکلتون حل نشده من در خدمتم.

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    آقا دمت گرم.
    بلاخره جواب گرفتم.
    فردا میخوام xml کار کنم.
    بازم مزاحمت میشم.
    خیلی دمت گرم.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    سلام.
    یه مشکل کوچیک:
    من وقتی داده رو export میکنم میخوام داده به شکل زیر ذخیره بشه:
    <name> x </name>

    ولی تو نمونه ی که شما گذاشتین به این شکل ذخیره میشه:
    <name name="" />

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    نگاه کنید من همونجا دوجور براتون گذاشتم یکی ID که به صورت attribute هستش که اینجوری میسازه که شما استفاده کردین اما firstname و lastname به اون صورتی هستش که شما میخاین خواهشا یکم بیشتر دقت کنید و تمام کد رو در نطر بگیرید.ممنون

  29. #29

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    یعنی چی؟متوجه نشدم
    روشن تر کن موضوع رو.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    ببنید:
    من 5تا textbox به نام های textbox1 ..... textbox5 دارم. حالا میخوام با یه حلقه ی for به محتویات textbox دسترسی پیدا کنم.[
    for i
    textbox[i].text=x;

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

            void  textboxs()
    {
    int top =10,left = 10;
    TextBox[] txts = new TextBox[5];
    for (int i = 0; i < 5; i++)
    {
    txts[i] = new TextBox();
    txts[i].Top = top;
    txts[i].Left = left;
    top += 20;
    }
    this.Controls.AddRange(txts);
    }

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    چه جوری میتونم به یه button کلید میانبر(short cut) اختصاص بدم؟

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    آقا از همه دوستان عزیز که کمک کردن ممنون ... شمام می تونید اول اسمش کلید رو با & بنویسید مثل Enter& و بعدش می تونید با alt + E بهش دسترسی داشته باشید.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    عزیزان معذرت میخام سفر بودم اگه کمکی از دست من برمیاد بگید

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: export کردن داده به شکل xml

    شما این مراحل رو انجام بدید:
    1.خاصیت keypreview فرم را برابر true کنید.
    2.در رویداد keydown فرم(مثلا کلیدهای shift +e رو میخاید بزنید)با این کد رویداد کلیک button رو صدا بزنید:
                if (e.Shift && e.KeyCode == Keys.E)
    {
    btnApply_Click(new object(), new EventArgs());
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •