نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    Wink اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    با سلام
    دوستان من میخوام با استفاده از قابلیت Multiselect که در OpenFileDialog1 هست چندین آیتم را به طور همزمان وارد ListView1 بکنم.

    بعد از آن میخوام وقتی که در OpenFileDialog گزینه Cancel رو زدم هیچ آیتمی اضافه نشه.که الان اضافه میشه.
    ممنون میشم راهنمای کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    این خیلی راحته

    If OFD.showdialog=ok Then
    listview1.items.addrange(OFD.FileNames)
    End If

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    نقل قول: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    این خیلی راحته

    If OFD.showdialog=ok Then
    listview1.items.addrange(OFD.FileNames)
    End If
    دوست عزیز این برا اضافه کردن چند آیتم بود؟
    یا اگه cancel رو زدی آیتمی رو اضافه نکنه؟
    به هر حال کار نکرد.ممنون میشم یک کد دیگه بذارین.

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mehdi_black_hat
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    نقل قول: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    نیازی نیست برای کنسل کد خاصی بنویسی ، کد ایشون هم درسته ... من کامل تر میزارم شاید مشکلت بر طرف شه ....
    کد HTML:
    Public Class Form1
        Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
            OpenFileDialog1.ShowDialog()
    
        End Sub
        Private Sub OpenFileDialog1_FileOk(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles OpenFileDialog1.FileOk
            ListBox1.Items.AddRange(OpenFileDialog1.FileNames)
        End Sub
    End Class

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    210

    نقل قول: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    من می خوام از وقتی کاربر از لیست(عمودی) اولم یه ایتم رو انتخاب می کنه متن اون ایتم رو برابر مسیر مدیا پلیر قرار بدم حتی اگه بگید چه جوری متنش رو بدست بیارم ممنون می شم؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار mehdi_black_hat
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    نقل قول: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    نقل قول نوشته شده توسط kiarashk مشاهده تاپیک
    من می خوام از وقتی کاربر از لیست(عمودی) اولم یه ایتم رو انتخاب می کنه متن اون ایتم رو برابر مسیر مدیا پلیر قرار بدم حتی اگه بگید چه جوری متنش رو بدست بیارم ممنون می شم؟؟؟؟؟
    کد شما در صورت استفاده از Listview به جای Listbox به این شکل میشه :

    Private Sub OpenFileDialog1_FileOk(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles OpenFileDialog1.FileOk
    For i = 0 To OpenFileDialog1.FileNames.Length - 1
    Dim lsi As New ListViewItem
    lsi.Text = OpenFileDialog1.FileNames(i).ToString
    ListView1.Items.Add(lsi)
    Next
    End Sub
    Private Sub ListView1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListView1.SelectedIndexChanged
    For Each c As ListViewItem In ListView1.SelectedItems
    MsgBox(c.Text)
    Next
    End Sub

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pouyansaraf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    بندرانزلی-کرمان-بندرعباس-رشت-منچستر
    سن
    44
    پست
    348

    نقل قول: اضافه کردن چندین آیتم به طور همزمان در Listview1

    این دستورات برای اینکه اگر cancle را زد از تابع باز کننده فایل ها بیرون بیاید

     If OpenFileDialog1.ShowDialog = Windows.Forms.DialogResult.Cancel Then
    Exit Sub

    End If



    این دستور برای اینکه آدرس چندین فایلی که در OpenFileDialog انتخاب کرده اید به آرایه str برمیگرداند
    البته multiselect آن را باید فعال کنید

    Dim str() As String = OpenFileDialog1.FileNames



    این هم برای اضافه کردن لیست انتخابی به مدیا پلیر
     For i = 0 To str.GetUpperBound(0)
    AxWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(A xWindowsMediaPlayer1.newMedia(str(i)))
    Next
    آخرین ویرایش به وسیله pouyansaraf : سه شنبه 17 خرداد 1390 در 23:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •