نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد ثبت جمع فاکتور در پایگاه

  1. #1

    کد ثبت جمع فاکتور در پایگاه

    ببخشید این کد زیر رو برای سیو کردن جمع مقادیر فاکتور توی پایگاه نوشتم
    اما کار نمیکنه
    میشه بهم بگین ایرادش کجاست؟؟
    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into faktor (code,name,codekala,namkala,tedadkala,gheymatkala, sum,date)"
    + " values ('" + Convert.ToInt32(textBox1.Text) + "' , '" + textBox2.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) + "' ,"
    + " '" + textBox4.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox5.Text) + "', '" + Convert.ToInt32(textBox6.Text) + "',"
    + " '" + textBox13.Text + "','" + textBox7.Text + "') ", con);
    com1.Connection.Open();
    com1.ExecuteNonQuery();
    com1.Connection.Close();

  2. #2

    نقل قول: کد ثبت جمع فاکتور در پایگاه

    کد هاتونو تو تگ #c بزارید تا وضح تر باشن...

  3. #3

    نقل قول: کد ثبت جمع فاکتور در پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    کد هاتونو تو تگ #c بزارید تا وضح تر باشن...
    چشم
    بفرمایید:
    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into faktor (code,name,codekala,namkala,tedadkala,gheymatkala,  sum,date)"
    + " values ('" + Convert.ToInt32(textBox1.Text) + "' , '" + textBox2.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) + "' ,"
    + " '" + textBox4.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox5.Text) + "', '" + Convert.ToInt32(textBox6.Text) + "',"
    + " '" + textBox13.Text + "','" + textBox7.Text + "') ", con);
    com1.Connection.Open();
    com1.ExecuteNonQuery();
    com1.Connection.Close();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: کد ثبت جمع فاکتور در پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط mona 23 مشاهده تاپیک
    چشم
    بفرمایید:
    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into faktor (code,name,codekala,namkala,tedadkala,gheymatkala,  sum,date)"
    + " values ('" + Convert.ToInt32(textBox1.Text) + "' , '" + textBox2.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) + "' ,"
    + " '" + textBox4.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox5.Text) + "', '" + Convert.ToInt32(textBox6.Text) + "',"
    + " '" + textBox13.Text + "','" + textBox7.Text + "') ", con);
    com1.Connection.Open();
    com1.ExecuteNonQuery();
    com1.Connection.Close();

    کد زیر رو تست کنید نتیجه رو اعلام کنید. (خطای مربوطه رو هم بگید بد نیست)

    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into faktor (code,name,codekala,namkala,tedadkala,gheymatkala, sum,date) values('" + Convert.ToInt32(textBox1.Text) +

    "','" + textBox2.Text +

    "','" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) +

    "','" + textBox4.Text +

    "','" + Convert.ToInt32(textBox5.Text) +

    "','" + Convert.ToInt32(textBox6.Text) +

    "','" + textBox13.Text +

    "','" + textBox7.Text + "')", con);
    con.Open();
    com1.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •