نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تابع GLOB مفید و ساده! برای یافتن فایلها.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    تابع GLOB مفید و ساده! برای یافتن فایلها.

    درود
    مقاله ای مفید در مورد یکی از توابع گم شده زبان دوست داشتنی و البته قدرتمند PHP.
    تابع GLOB مفید و ساده! برای یافتن فایلها.
    قصد دارم یکی از توابع مفید و ساده PHP رو با نام GLOB مورد بحث قرار بدم. این تابع دو پارامتر میگره که میتونه نام و پسوند هر فایلی رو از دایرکتوری مشخص شده رو به صورت یک آرایه بدست بیاره و مورد استفاده قرار بگیره.
    توابعی دیگری مانند SCANDIR نیز وجود دارند ولی قابلیت جستوجوی فایل با الگوی خاصی را ندارند که این امر در تابع GLOB پشتیبانی میشه.( این مطلب برای افرادی قابل درک است که حداقل با اصول مبتدی PHP آشنا باشند )
    کد زیر را در نظر بگیرید:

    <?php
    $files = glob(‘*.php’);
    print_r($files);
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: تابع GLOB مفید و ساده! برای یافتن فایلها.

    ازتون ممنونم ...
    اینم منبع اصلی این تابع که دوستان توضیحات بیشتر رو میتونن ببینن : http://ir2.php.net/manual/en/function.glob.php

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •