نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نحوه استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sajadcg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    77

    Question نحوه استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    سلام من یک کامپوننت به نام date time piker shamsi دانلود کردم ولی وقتی که از toolbox به فرم اضافه میکنمش پیغام Error میده!!!!!!!
    آیا برای استفاده ازش باید دستور خاصی نوشت؟؟؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    سلام این کامپوننتی که دانلود کردی ابزار هستش
    باید اول به رفرنس هات اظافش کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    خوب وقتی به toolbox اضافه میشه ، وقتی میاریش تو فرم خودش اتومات رفرنس رو اضافه میکنه دیگه!! غیر اینه؟


    لینک کنترلی که دانلود کردی رو بزار تست کنیم!

  4. #4

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    اگر میخوای تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنید اصلا نیازی به کامپوننت ندارید.بدون کامپوننت هم می توانید این کار را انجام دهید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    Cool نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    سلام دوست عزیز
    من از این کامپوننت استفاده می کنم و خیلی راضی هستم
    شما هم یک نگاهی کن اگر مشکل داشتی بگو

    popup2.rar
    آخرین ویرایش به وسیله farsoft : شنبه 14 خرداد 1390 در 10:46 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sajadcg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    77

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    منظور من این بود که وقتی که از توی toolbox روی فورم میزارمش یک error را حدود 4 بار تکرار می کنه بعد هم اجرا که میشه کامپوننت از روی فرم محو میشه.
    درضمن ویژال استادیو من مشکی با کامپوننت های دیگه نداره.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار sajadcg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    77

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    سلام.من این کامپوننت شما را دانلود کردم ولی گویا یک کمبوباکس خالی هست !!!!!!!!!
    اینکه خالی نشونش میده مربوط به اون فایل xml هست؟؟؟؟
    باید چطور ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    Cool نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    فایل را تصحیح کردم
    دوباره دانلود کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    ببخشید چجوری باید کامپوننت رو به toolbox اضافه کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    نقل قول نوشته شده توسط imanamami مشاهده تاپیک
    اگر میخوای تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنید اصلا نیازی به کامپوننت ندارید.بدون کامپوننت هم می توانید این کار را انجام دهید

    چطوری؟ میشه توضیح بدین؟

  11. #11

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    نقل قول نوشته شده توسط farsoft مشاهده تاپیک
    فایل را تصحیح کردم
    دوباره دانلود کنید
    نقل قول نوشته شده توسط farsoft مشاهده تاپیک
    فایل را تصحیح کردم
    دوباره دانلود کنید
    toolbox> right click> choose item
    بعد در تب net framework
    dll های شما رو از browse اضافه کردم.
    persianDateTimePicker و Month اضافه شده اما خطا میده نمیشه به فرم اضافه کرد.

    *** قبل این کار reference ها رو اضافه کردم.

    منتظر راهنمایی شما هستم.
    سپاس

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    Cool نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    نقل قول نوشته شده توسط Kubuntu مشاهده تاپیک
    ببخشید چجوری باید کامپوننت رو به toolbox اضافه کنم؟
    روی toolbox رایت کلیک کن و از منوی باز شده choose items را بزن و در پنجره ای که باز می شود دکمه browse را بزن
    یک پنجره جدید باز می شود که باید فایل persiandate.dll را انتخاب کنی
    حالا گزینه ها به toolbox اضافه می شود
    یک نمونه استفاده شده هم ارسال کردم شاید بدردت بخورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    نقل قول نوشته شده توسط farsoft مشاهده تاپیک
    روی toolbox رایت کلیک کن و از منوی باز شده choose items را بزن و در پنجره ای که باز می شود دکمه browse را بزن
    یک پنجره جدید باز می شود که باید فایل persiandate.dll را انتخاب کنی
    حالا گزینه ها به toolbox اضافه می شود
    یک نمونه استفاده شده هم ارسال کردم شاید بدردت بخورد
    یه دنیا ازتون سپاسگذارم!!!

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار sajadcg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    77

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    خیلی ممنون.همون چیزی هست که میخواستم.
    فقط یه سوال کوچیک دیگه: چطور باید مقدار تاریخ را بدست اورد(من با value امتحان کردم ولی ساعت هم همراهش هست که من میخوام نباشه چون میخوام فقط تاریخ رو توی یه بانک ذخیر کنم)
    میخوام بگم که وقتی یک تاریخی انتخاب شد مثلا اون رو توی یک لیبل نشون بده اکه راهنمایی کنید ممنون میشم...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    دوست عزیز اگر پروژه را می گرفتی دقیقا نشان داده بودم
    ولی دوباره می گویم
    persianDateTimePicker1.Value.ToString("yyyy/MM/dd")

    این بهترین راه است و فقط تاریخ را بر می گرداند

  16. #16

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    نقل قول نوشته شده توسط farsoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر پروژه را می گرفتی دقیقا نشان داده بودم
    ولی دوباره می گویم
    persianDateTimePicker1.Value.ToString("yyyy/MM/dd")

    این بهترین راه است و فقط تاریخ را بر می گرداند
    با سلام
    می خواستم بدونم تابعی هست برای پیدا کردن اختلاف تاریخ انتخاب شده با امروز==>فقط تعداد روز
    ببخشید که تاپیک رو بالا اوردم

  17. #17

    نقل قول: کمک فوری :نحوی استفاده از کامپوننت date time piker shamsi

    سلام مهندس خیلی ممنون دو روزه داشتم دنبال همچین چیزی میگشتم
    ازش استفاده کردم ایرادی هم نداره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت inet در vb.net
    نوشته شده توسط barnamenewis در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 19:33 عصر
  2. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت های شرکت های دیگه تو #C
    نوشته شده توسط morika در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 11:43 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت ehlib
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:48 عصر
  4. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت های دلفی در BCB
    نوشته شده توسط pckho0r در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 11:27 صبح
  5. نحوه استفاده از کامپوننت های جدید
    نوشته شده توسط mahsa_kb در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •