نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کنترل datetime

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    کنترل datetime

    سلام
    چه طور می توانیم با استفاده از این کنترل روزهای خاصی در ماه یا سال را انتخاب کرد مثلا تمام جمعه های هر ماه ویا...



    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    میشه لطفا بگین این کنترل کجاست؟
    به روش های دیگه هم فکر کنم بشه اینکارو کرد اما یه کم مشکله.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397
    این کنترل در قسمت win32 می باشد

  4. #4
    منظور شما رخداد OnGetMonthInfo و تعیین BoldDays است؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397
    سلام
    می شه بیشتر توضیح بدید
    ممنون

  6. #6

    تعیین روزهاى ویژه (‌BoldDays) در MonthCalendar

    سلام،

    OnGetMonthInfo هر زمان که ماه جدیدى در تقویم نمایش داده مى‌شود فرصتى براى‌ تغییر تنظیمات با توجه به ماه جدید در اختیار مى‌گذارد. در رخدادگردانى که براى آن مىنویسید مىتوانید با مقداردهى متغیر MonthBoldInfo روزهایى را مشخص کنید تا به شکل متمایز نمایش داده شوند. این متغیر انکدینگ خاص خود را دارد و براى‌ مقداردهى‌ آن باید از متد BoldDays استفاده کنید،‌ مثلا:
    BoldDays([1,8,15,23,30], MonthBoldInfo);

    روزهاى 1،8،15،23،30 از ماه با قلم کلفت‌تر نمایش داده خواهند شد.

    در مثالهاى‌ بسته ShDateSolutions که حاوى کامپوننت تقویم مشابه بصورت هجرى شمسى است مثال‌هایى در این زمینه براى ذخیره و نمایش مجدد این اطلاعات وجود دارد.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397
    سلام
    تابع BoldDayes را چگونه باید بنویسم
    این تابع یک تابع کتابخانه ای نیست

  8. #8

    BoldDays

    BoldDays یکی از متدهای کامپوننت تقویم شماست.
    MonthCalendar1.BoldDays([1,8,15,23,30]  , MonthBoldInfo);

    یا
    DateTimePicker1.BoldDays([1,8,15,23,30&#93  ;, MonthBoldInfo);

تاپیک های مشابه

  1. درج تاریخ شمسی به فرمت DateTime در دیتابیس
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 27 اسفند 1386, 15:05 عصر
  2. نوع داده DateTime و تقویم فارسی
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 شهریور 1386, 20:45 عصر
  3. مشکل در جستجوی تاریخ در فیلد Datetime
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مرداد 1386, 11:49 صبح
  4. سوال درمورد datetime
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 00:17 صبح
  5. سوال درمورد datetime
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 18:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •