نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: متن فارسی، اما اعداد لاتین

  1. #1

    متن فارسی، اما اعداد لاتین

    سلام و عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید ولادت حضرت مهدی موعود علیه السلام
    من در پروژه ای که نوشته ام متون فارسی را به درستی مشاهده می کنم اما اعداد به صورت لاتین می آیند.
    در صورت تنظیم Regional Setting به فارسی ، این مساله حل می شود ، اما چگونه است که با تنظیمات قبلی محتویات سایر سایت ها هم با اعداد فارسی دیده می شود؟
    تنظیمات پروژه ام اینگونه است:
    Collation Arabic CI AI
    unicode در response و Request
    متشکرم

  2. #2
    دوست عزیز باید یک تابع بنویسی که اعداد رو به حالت ASKI برگردونی بعد توی رنج اعداد فارسی بیاریشون
    خیلی راحته

  3. #3
    اگر می شه توضیح بیشتری عنایت بفرمایید.
    متشکرم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    ممکن مشکل از تنظیم کد پیج صفحه باشه که بارها تو بحث های مختلف فروم توضیح داده شده :
    تو کد HTML هر کدوم از صفحه هاتون خطوط زیر رو اضافه کنید
    	<HEAD>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    </HEAD>

    بعد هر کدوم از صفحه ها رو با همین کدینگ SaveAs کنید. (UTF-8)

  5. #5
    ببینید بهترین راه استفاده از تابع زیره که من نوشتم...

    Public Function eng2fa(ByRef text As String) As String
    If IsDBNull(text) Then Return (0)
    If (Not IsDBNull(text)) And (Len(text) > 0) Then
    Dim eng2fass As Object
    Dim ceng2fass As Object
    If Not text = "" Then
    ceng2fass = text
    For eng2fass = 0 To 9
    ceng2fass = Replace(ceng2fass, eng2fass, ChrW(1776 + eng2fass), 1)
    Next
    Return ceng2fass
    End If
    End If
    End Function

    هرعددی توش بزای با اضافه کردن کد 1776 به کد چارتت معادل فارسی اون رو بر میگردونه ...

    سوالی داشتید بگید
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    127
    آیا میشه یک همچنیین کدی برای یک Function در SqlServer ؟

  7. #7
    خوب این طبیعیه که این کار خیلی سادس
    فقط موقع استخراج داده اون رو صدا بزنید به این صورت

    While Reader.read
    Response.write (eng2fa(reader("Id")))
    end while

    اگرم موقع وارد کردن اطلاعات این کار رو کنی بهتره اما منتطقی نیست ...
    اگرم از DataSet استفاده میکنی بازم خیلی راحت تره

    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    127
    نه منظورم تغغیر داخل خود sql بود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: متن فارسی، اما اعداد لاتین

    با سلام،

    دوست من ببین Textbox شما توی کدوم جدول هست، Dir جدول رو rtl کن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: متن فارسی، اما اعداد لاتین

    سلام. برای فارسی کردن اعداد یک متن:
    http://programmer.persianblog.ir/post/46

تاپیک های مشابه

  1. نظرسنجی، هر نفر فقط یک بار
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 17:52 عصر
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 09:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •