نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار binboy
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بنده نواز
    پست
    176

    چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

    سلام
    چطوری میشه وقتی مطلبتو تو سایت خودت بارگزاری می کنی تو سایت facebook یا twitter و ... به نمایش در میاد یا اینکه انجا هم آپ میشه!؟ با چه روشی انجم میشه، آیا این سایت ها برای این کار پلاگین خاصی دارند.اصلا به صورت دستی انجام می شود یا اتوماتیک! لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

    دوست عزیز برای این کار از AJAX استفاده می کنند .

    در اینترنت نمونه های زیادی هست .

    باتشکر احسان

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binboy
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بنده نواز
    پست
    176

    نقل قول: چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

    دستت درد نکنه گفتید انجام میشه ولی چجوری؟ یه نمونه اساسی بهم نشون میدی یا توضیحی میدی تا درست درکش کنم؟(یا چه عبارتی رو باید جسجو کرد)
    با سپاس

  4. #4

    نقل قول: چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

    فک کنم api های خاصی باشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

    نقل قول نوشته شده توسط binboy مشاهده تاپیک
    دستت درد نکنه گفتید انجام میشه ولی چجوری؟ یه نمونه اساسی بهم نشون میدی یا توضیحی میدی تا درست درکش کنم؟(یا چه عبارتی رو باید جسجو کرد)
    با سپاس
    دوست عزیز شما اول باید بری jquery یا Java رو یاد بگیرید . چون نمونه به هیچ درد شما نمی خوره . سردرگم می شین .

    برای جستجو هم Ajax Load Content Like Facebook

    باتشکر احسان

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binboy
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بنده نواز
    پست
    176

    نقل قول: چگونه است آپلود مطالب در سایت خودت و بارگزاری آن (اتوماتیک) در facebook یا twitter؟

    دوستانی که از این پست ها نتیجه نگرفتن برن تو این لینکها انشالا نتیجه داره.
    امتحانات نزاشت چکشون کنم انشالا بعد امتحانات.
    با آرزوی موفقیت

    Follow this for Facebook:
    Facebook SDK: Auto Post to Facebook | PHP | Damn Semicolon;

    This for Twitter.

    Twitter API Tutorial: Hello Twitter OAuth with PHP

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •