نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نشناختن کلید خارجی

  1. #1

    نشناختن کلید خارجی

    publicvoid UpdateCourse(string courseId ,string courseName, int internalUnit, int reginonalUnit, int internalLevel, int regionalLevel, int domainExtreme, int domainLeast, int courseTypeId)
    {
    var bank = newStudentDBEntities();
    int id = int.Parse(courseId);
    var query = from T in bank.Course
    join P in bank.CourseType on T.CourseTypeIDequals P.CourseTypeID
    whereT.CourseID = id
    selectnew { T.CourseName, T.InternalUnit, T.ReginonalUnit, T.InternalLevel, T.RegionalLevel, T.DomainExtreme, T.DomainLeast, P.CourseTypeName };
    foreach (var q in query)
    {
    q.
    CourseName = courseName;
    q.
    InternalUnit = internalUnit;
    q.
    ReginonalUnit = reginonalUnit;
    q.
    InternalLevel = internalLevel;
    q.
    ReginonalLevel = regionalLevel;
    q.
    DomainExtreme = domainExtreme;
    q.
    DomainLeast = domainLeast;
    q.
    CourseTypeID = courseTypeId;
    bank.SaveChanges();
    }
    }
    سلام
    میشه خواهش کنم به این کد یک نگاهی بندازین نمی دونم چرا کلید خارجی رو نمیاره؟

  2. #2

    نقل قول: نشناختن کلید خارجی

    چرا هیچ کس به این سوال توجه نمی کنن؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: نشناختن کلید خارجی

    ببخشید دوست عزیز سوالت اصلا واضح نیست میشه بگی میخوای چیکار کنی .

  4. #4

    نقل قول: نشناختن کلید خارجی

    دو تا تیبل دارم که بهم مرتبط هستند coursetypeid در تیبل course کلید خارجی است که می خوام با استفاده از linqtosql اطلاعات تیبل cousre را آپدیتش کنم اما نمی دونم چرا در اینجا به coursetypeid شناخته نمی شه و خطا می ده ممنونم میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •