نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: قرار دادن فوکوس روی textbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    قرار دادن فوکوس روی textbox

    سلام
    میشه یه لطفی بکنین چجوری میشه وقتی فرمم لود میشه فوکوس روی یه textox مورد نظر باشه(کاربر مجبور نباشه اول روی textbox کلیک کنه)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    TextBox1.Focus();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    توی formload کافیه textBox2.Focus(); رو بنویسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    شما باید دستور فکوس را آخرین دستور در اون رویداد قرار بدید تا کنترل برنامه جای دیگه ای نره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    شما هر کنترلی رو که بخاید روش فوکوس بشه با دستور select(); میتونید انجام بدید:
    textbox1.select();

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    مرسی از دوستان
    فقط من یه مشکل دیگه که پیدا کردم اینه که روی فرمم چندتا کنترل دام
    و با این تویه لور فرمم و خط احزش نوشتم txtserial.focus()
    ولی بازم وقتی وارد فرمم میشم فوکوس روی یکی از دکمه هامه!!!!!!!!!!!
    من دیگه باید چیکار کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mahdidabaghi مشاهده تاپیک
    مرسی از دوستان
    فقط من یه مشکل دیگه که پیدا کردم اینه که روی فرمم چندتا کنترل دام
    و با این تویه لور فرمم و خط احزش نوشتم txtserial.focus()
    ولی بازم وقتی وارد فرمم میشم فوکوس روی یکی از دکمه هامه!!!!!!!!!!!
    من دیگه باید چیکار کنم؟

    روی فرم تکس باکستو انتخاب کن و خاصیت TabIndex اونو برابر 0 (صفر) قرار بده!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    حالا اگه بخوایم که بعد از مثلا کلیک کردن یک دکمه علاوه بر فوکوس روی تکست باکس کل نوشته های توش به حالت انتخاب شده در بیاد چیکار کنیم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_z_65 مشاهده تاپیک
    حالا اگه بخوایم که بعد از مثلا کلیک کردن یک دکمه علاوه بر فوکوس روی تکست باکس کل نوشته های توش به حالت انتخاب شده در بیاد چیکار کنیم؟
                textBox1.Focus();
    textBox1.SelectAll();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    به جای این همه کار همون یه دستوری که من گفتمو انجام بده حتی لازم نیست به tabindex دست بزنی.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    به جای این همه کار همون یه دستوری که من گفتمو انجام بده حتی لازم نیست به tabindex دست بزنی.

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_z_65 مشاهده تاپیک
    حالا اگه بخوایم که بعد از مثلا کلیک کردن یک دکمه علاوه بر فوکوس روی تکست باکس کل نوشته های توش به حالت انتخاب شده در بیاد چیکار کنیم؟
    به نظرت جواب سوال بالا این میشه؟
    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    شما هر کنترلی رو که بخاید روش فوکوس بشه با دستور select(); میتونید انجام بدید:
    textbox1.select();
    دستوره شما در رویداد فرم لود کار میکنه. اما مال من یعد از این که فرم لود شد کار میکنه!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    نقل قول نوشته شده توسط AlgorithmX مشاهده تاپیک
                textBox1.Focus();
    textBox1.SelectAll();
    دوست عزیز این کارو کردم اما جواب نداد!

    select رو انجام نمیده!
    یعنی فوکوس رو انجام میده اما سلکت نمیکنه نوشته های قبلی رو!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: قرار دادن فوکوس روی textbox

    دوست خوبم ممنون

    یه پروژه جدید درست کردم کار کرد اما توی برنامه قبلی و فرمم که اینکارو کردم سلکت نمیکرد!!! باید ببینم دلیلش چی بوده!!
    بازم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •