نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با فوکوس تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    مشکل با فوکوس تکست باکس

    سلام
    من در رویداد لود شدن صفحه کد زیر را میگذارم تا تکس باکس سومی هنگام لود شدن صفحه فوکوس باشه اما
    بازم تکس باکس اولی فوکوس میگیره مشکل چیه؟

    textBox3.Focus();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    حتما چک کنید ببینید اسم تکست باکس ها درسته. اگر همه چی درسته بیاید خاصیت TabIndex مربوط به همه رو درست کنید. یعنی واسه textBox3 خاصیت TabIndex رو صفر بذارید، واسه TextBox2 خاصیت TabIndex رو 1 و الی آخر.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    آقا focus نیست باید از دستور select(); استفاده کنید.
    textBox3.Select();

  4. #4

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    سلام
    من در رویداد لود شدن صفحه کد زیر را میگذارم تا تکس باکس سومی هنگام لود شدن صفحه فوکوس باشه اما
    بازم تکس باکس اولی فوکوس میگیره مشکل چیه؟
    اگر شما به جای رویداد load کد خودتون رو توی رویداد shown فرمتون قرار بدین درست خواهد شد!

  5. #5

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Naderi مشاهده تاپیک
    سلام
    من در رویداد لود شدن صفحه کد زیر را میگذارم تا تکس باکس سومی هنگام لود شدن صفحه فوکوس باشه اما
    بازم تکس باکس اولی فوکوس میگیره مشکل چیه؟

    textBox3.Focus();
    دوست عزیز شما باید کد رو در رویداد Activeit فرمتون بنویسید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    آقایون چندبار بگم focus برای این کار نیست تمامی کنترل های .net برای فوکوس شدن روش از متد Select(); البته بدون overloadش چون overloadیشون کارهای دیگه ایی میکنن.من نمیخام از خودم تعریف کنم ولی از سال 2003 تا حالا دارم C#‎ کار میکنم و تجربه های زیادی دارم ولی نمیدونم تو این انجمن چرا کسی به حرفام انگار خیلی بها نمیده!

  7. #7

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    آقایون چندبار بگم focus برای این کار نیست تمامی کنترل های .net برای فوکوس شدن روش از متد Select(); البته بدون overloadش چون overloadیشون کارهای دیگه ایی میکنن.من نمیخام از خودم تعریف کنم ولی از سال 2003 تا حالا دارم C#‎ کار میکنم و تجربه های زیادی دارم ولی نمیدونم تو این انجمن چرا کسی به حرفام انگار خیلی بها نمیده!
    میشه لطف کنین بگید پس واسه چی microsoft متد focus رو تعبیه کرده جناب haghft؟

    حتما مال زنگ تفریحه که هر وقت برنامه نویسا خسته شدن همینطوری الکی فراخوانیش کنند و حال کنن!
    عزیزم focus مال اینه که کنترل مورد نظر ورودی (input) رو از کاربر دریافت کنه! البته کنترل به شرطی میتونه focus رو دریافت کنه که خاصیت CanFocus برابر با true باشه!

    focus از نظر microsoft:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...rol.focus.aspx

    select از نظر microsoft:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/7wt11hea.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله محمد باقری نسب : پنج شنبه 19 خرداد 1390 در 14:16 عصر

  8. #8

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    اگر ازselect استفاده کنی اگر از قبل متنی داخل آن تکست باکس باشه های لایت میشه و با اولین کلیدی که کاربر فشار میده اون متن از دست میره.
    یک کم دیگه خودت فکر کن به جواب درست میرسی. مثلا فکر کن چرا اگر چک باکس بودند مشکلی نبود. فرقش با تکست باکس چیه و...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط JaguarXF مشاهده تاپیک
    اگر ازselect استفاده کنی اگر از قبل متنی داخل آن تکست باکس باشه های لایت میشه و با اولین کلیدی که کاربر فشار میده اون متن از دست میره.
    یک کم دیگه خودت فکر کن به جواب درست میرسی. مثلا فکر کن چرا اگر چک باکس بودند مشکلی نبود. فرقش با تکست باکس چیه و...
    من تست کردم همون کاریو میکنه که Select به تنهایی انجام میده هردوتاشونم لایت میکنن به قول شما دوست عزیز.در ضمن من امتحان کردم برای Focus حتما باید tabindex اون کنترل 0 باشه وگرنه کار نمیده ولی در مورد select(); اینجور نیست.پس عاقلانه اینه که از همون select در این موارد استفاده کرد به جای اینکه بیاید tabindex هارو صفر کنید بعدش دستور فوکوس رو بنویسید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل با فوکوس تکست باکس

    Note
    Focus is a low-level method intended primarily for custom control authors. Instead, application programmers should use the Select method or the ActiveControl property for child controls, or the Activate method for forms.
    Source: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...rol.focus.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •