نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با installshield 2010

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    مشکل با installshield 2010

    من با vs 2008 و sql server 2008 standard یه برنامه ساختم

    حالا میخوام با نرم افزار installshield 2010 ستاپ درست کنم که دیتابیس رو اوتمات اتچ کنه
    اینجا اموزش های مربوط به installshield قدیمی هست با نسخه 2010 فرق داره
    توی 2010 اصلا قسمتی به نام Application Redistributables که برای معرفی دیتاببیس هست نداره!!!
    یعین قسمت مشخص شده عکس!

    کسی میدونه چه جوری باید دیتابیس رو به نسخه 2010 این نرم افزار وارد کنیم؟؟حیاتیه!

  2. #2

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    دوست من شما الان توی برگه project assistant نرم افزار هستید و برای همین همچین چیزی رو نمیبینید!

    لطف کنید به برگه installation designer برید تا کلیه امکانات براتون نشون داده بشه.

    در ضمن شما برای attach کردن database باید به بخش server configuration آیتم sql script مراجعه کنید. بخش redistributables تنها برای مشخص کردن پیش نیازهای برنامه قبل از نصب می باشد.
    مثلا نصب sql server 2008 express بر روی سیستم کاربر!

    برگه هایی که ذکر شد پس از ایجاد پروژه جدید در محیط installshield 2010 براتون به نمایش در میاد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    نقل قول نوشته شده توسط محمد باقری نسب مشاهده تاپیک
    دوست من شما الان توی برگه project assistant نرم افزار هستید و برای همین همچین چیزی رو نمیبینید!

    لطف کنید به برگه installation designer برید تا کلیه امکانات براتون نشون داده بشه.

    در ضمن شما برای attach کردن database باید به بخش server configuration آیتم sql script مراجعه کنید. بخش redistributables تنها برای مشخص کردن پیش نیازهای برنامه قبل از نصب می باشد.
    مثلا نصب sql server 2008 express بر روی سیستم کاربر!

    برگه هایی که ذکر شد پس از ایجاد پروژه جدید در محیط installshield 2010 براتون به نمایش در میاد.
    دوست عزیز ستاپ رو ساختم بدون هیچ خطایی .دیتابیس رو هم ایمپورت کردم که نوشت با موفقیت ایمپورت شد . اما با 5 تا هشدار که اینا هستن.برنامه موقع ریلیز هیچ خطایی نداره


    ISDEV : warning -6248: Could not find dependent file BusinessObjects.Licensing.KeycodeDecoder, or one of its dependencies of component Milano.exe
    ISDEV : warning -6248: Could not find dependent file crpe32.dll, or one of its dependencies of component Milano.exe
    ISDEV : warning -6248: Could not find dependent file libc.dll, or one of its dependencies of component Milano.exe
    ISDEV : warning -6248: Could not find dependent file u2dmapi.dll, or one of its dependencies of component Milano.exe
    ISDEV : warning -6248: Could not find dependent file u2dpost.dll, or one of its dependencies of component Milano.exe



    در ضمن موقع نصب فایل هم آخرش این خطا رو میده و نصب ناقص میمونه


    ================================================== ==================================
    راستی بانکی که با sql server 2008 برنامه رو ساختم (نسخه استاندارد) با installshield هم به ستاپ ایمپورتش کردم بعد از نصب برنامه دیگه خود به خود اتچ میشه؟
    نیازی به نصب sql server نیست؟؟اگر هست چه ورژنی؟؟
    ببخشید که زیاد شد
    پیشاپیش ممنون!

  4. #4

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    خطا مربوط به مشکل در اجرای script ی هست که شما ساختی!

    احتمالا یه چیزی (شاید stored procedure) به نام cancel_service رو که توی database هست شما میخواید مجددا بسازید.

    در صورتی که باید چک بشه اگه نبود اون رو بسازه. یه بار دیگه script رو بررسیش کن.

    اون هشدار ها هم شاید مال اینه که احتمالا شما dll های مربوط به برنامه ای که نوشتی رو کنارش قرار ندادین (مثلا احتمالا شما از crystal report استفاده کردین و reference هاشو یادتون رفته کنار برنامه بزارید)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    فقط یه جدول cancel_service دارم و به هیچ وج از stored proccedure یا چیزی دیگه استفاده نکردم
    بانک برنامه فقط از دیگرام و جدول ساخته شده!!
    حالا نمیدونم مشکل این جدول چیه؟؟؟
    در مورد dll ها هرچی استفاده کردم -رفرنسشو هم اضافه کردم!
    متشکر!
    آخرین ویرایش به وسیله R_Rajaee_Rad : پنج شنبه 19 خرداد 1390 در 16:43 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    لطفا بر روی NewScript کلیک کن و از برگه های سمت راست ، برگه Script رو انتخاب کن و محتویاتش (کد sql) رو برام اینجا بزار تا بررسیش کنم!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    CREATE TABLE [dbo].[Cancel_Service] (
    [id_service] [int] IDENTITY (100, 1) NOT NULL ,
    [date_cont] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [time_cont] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [id_cust] [int] NOT NULL ,
    [family_cust] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [target] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [date_r] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [time_b] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [rise] [varchar] (50) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[CarAgency] (
    [id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
    [name] [nvarchar] (50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Customer] (
    [id] [int] IDENTITY (12, 1) NOT NULL ,
    [family] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [date] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [tell] [nchar] (11) NOT NULL ,
    [tell2] [nchar] (11) NULL ,
    [address] [varchar] (100) NOT NULL ,
    [due] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Driver] (
    [id] [int] NOT NULL ,
    [littel_name] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [family] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [na_id] [varchar] (50) NULL ,
    [tahol] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [tell] [varchar] (50) NULL ,
    [car] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [color_car] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [model_car] [varchar] (50) NULL ,
    [pelak_car] [varchar] (50) NULL ,
    [porsant] [int] NOT NULL ,
    [mob] [nchar] (11) NOT NULL ,
    [etebar] [int] NULL ,
    [date] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [addrees] [varchar] (80) NOT NULL ,
    [due] [real] NULL ,
    [time_job] [nchar] (10) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Login] (
    [Username] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [Password] [varchar] (50) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Money_IN] (
    [id] [int] IDENTITY (1, 100) NOT NULL ,
    [id_driver] [int] NOT NULL ,
    [name_driver] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [money] [int] NOT NULL ,
    [date] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [time] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [tozihat] [varchar] (50) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Queue_Driver] (
    [id] [int] NOT NULL ,
    [name] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [car] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [Time_in] [nvarchar] (20) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[reg_SendService] (
    [id_service] [int] NOT NULL ,
    [date_raft] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [time_raft] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [id_cust] [int] NOT NULL ,
    [name_cust] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [id_driver] [int] NOT NULL ,
    [name_driver] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [date_end] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [time_end] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [due_driver] [real] NOT NULL ,
    [price] [bigint] NOT NULL ,
    [target] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [Type] [varchar] (25) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Reserv] (
    [id_customer] [int] NOT NULL ,
    [date] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [time] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [id_service] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [target] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [tell] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [date_send] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [time_send] [nvarchar] (50) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Send_Service] (
    [id_service] [int] IDENTITY (109, 1) NOT NULL ,
    [id_Driver] [int] NOT NULL ,
    [id_Customer] [int] NULL ,
    [Name_Custumer] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [Name_Driver] [varchar] (50) NOT NULL ,
    [time_service] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [Date_Service] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [Target] [nchar] (25) NOT NULL ,
    [Type] [nvarchar] (25) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[sysdiagrams] (
    [name] [sysname] NOT NULL ,
    [principal_id] [int] NOT NULL ,
    [diagram_id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
    [version] [int] NULL ,
    [definition] [varbinary] (-1) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    CREATE TABLE [dbo].[Wait] (
    [id_service] [int] NOT NULL ,
    [id_cust] [int] NOT NULL ,
    [name_cust] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [tell_cust] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [date] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [time] [nvarchar] (50) NOT NULL ,
    [target] [nchar] (10) NOT NULL ,
    [address] [nvarchar] (0) NOT NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_NULLS ON
    GO


    CREATE FUNCTION dbo.fn_diagramobjects()
    RETURNS int
    WITH EXECUTE AS N'dbo'
    AS
    BEGIN
    declare @id_upgraddiagrams int
    declare @id_sysdiagrams int
    declare @id_helpdiagrams int
    declare @id_helpdiagramdefinition int
    declare @id_creatediagram int
    declare @id_renamediagram int
    declare @id_alterdiagram int
    declare @id_dropdiagram int
    declare @InstalledObjects int

    select @InstalledObjects = 0

    select @id_upgraddiagrams = object_id(N'dbo.sp_upgraddiagrams'),
    @id_sysdiagrams = object_id(N'dbo.sysdiagrams'),
    @id_helpdiagrams = object_id(N'dbo.sp_helpdiagrams'),
    @id_helpdiagramdefinition = object_id(N'dbo.sp_helpdiagramdefinition'),
    @id_creatediagram = object_id(N'dbo.sp_creatediagram'),
    @id_renamediagram = object_id(N'dbo.sp_renamediagram'),
    @id_alterdiagram = object_id(N'dbo.sp_alterdiagram'),
    @id_dropdiagram = object_id(N'dbo.sp_dropdiagram')

    if @id_upgraddiagrams is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 1
    if @id_sysdiagrams is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 2
    if @id_helpdiagrams is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 4
    if @id_helpdiagramdefinition is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 8
    if @id_creatediagram is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 16
    if @id_renamediagram is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 32
    if @id_alterdiagram is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 64
    if @id_dropdiagram is not null
    select @InstalledObjects = @InstalledObjects + 128

    return @InstalledObjects
    END

    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER OFF
    GO
    SET ANSI_NULLS ON
    GO


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    در ضمن من طبق آموزش های اینجا با install script project ستاپ رو درست میکنم!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    ببخشید
    خبری نشد؟؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    راستی ببخشید ، اصلا واسه چی شما میخواید که setup کار ساخت و یا attach کردن database رو براتون انجام بده؟

    خوب با برنامه ای که نوشتین خیلی راحت تر میتونین این کار رو انجام بدین! اگه خواستین زبانی رو که باهاش برنامه رو نوشتین بگید چیه تا روش بحث کنیم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    vb.net 2010

    بی صبرانه منتظر راهنمایی های شما هستم
    آخرین ویرایش به وسیله R_Rajaee_Rad : یک شنبه 22 خرداد 1390 در 08:49 صبح

  12. #12

    نقل قول: مشکل با installshield 2010

    اگه امکانش رو داری از طریق چت بیا تا سریع مسئله رو حلش کنیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •