نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ثبت فاکتور

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    10

    مشکل در ثبت فاکتور

    سلام به همه دوستان

    من یه فرم فاکتور دارم که وقتی می خواد جمع نهایی فاکتور رو ثبت کنه تو پایگاه اونو تو یه سطر خالی سیو میکنه من می خوام توی سری که اخرین کالا وارد شده سیو بشه نمی دونم مشکلش کجاست.
    اگه از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    بهنره کدتو بذاری که منظورتو متوجه بشیم !!!

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    10

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    با تشکر این کد ثبت و محاسبه هست. البته من یکسری تغییرات هم دادم ولی مشکل حل نشد.


    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into faktor (code,name,codekala,namkala,tedadkala,gheymatkala, gheymatkol,sum,date)"
    + " values ('" + Convert.ToInt32(textBox1.Text) + "' , '" + textBox2.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox3.Text) + "' ,"
    + " '" + textBox4.Text + "' , '" + Convert.ToInt32(textBox5.Text) + "', '" + Convert.ToInt32(textBox6.Text) + "',"
    + " '" + Convert.ToInt32(textBox14.Text) + "','" + textBox13.Text + "','" + textBox7.Text + "') ", con);
    com1.Connection.Open();
    com1.ExecuteNonQuery();
    com1.Connection.Close();

    MessageBox.Show("اطلاعات ثبت شد");

    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter("select codekala 'کد كالا',namkala 'نام',tedadkala 'تعداد ',gheymatkala ' قیمت کالا' ,"
    + " gheymatkol'قیمت کل ',sum'جمع فاکتور' from faktor where code='" + Convert.ToInt32(textBox1.Text) + "' and date='" + textBox7.Text + "' ", con);
    ds.Clear();
    sda.Fill(ds, "faktor");

    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    sum += Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value);

    }
    textBox8.Text = sum.ToString();

    double div;
    div = 0.05;
    textBox13.Text = Convert.ToString((Convert.ToInt32(textBox8.Text) - (Convert.ToInt32(textBox8.Text) * div)));

    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    ميشه يك مقدار واضح تر توضيح بدي چي ميخواي؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    10

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    سلام دوست عزیز تاحدودی کد رو درست کردم الان کد بالا اون کاری رو که می خوام انجام میده ولی مشکل اینجاست که اولین سطر رو جمع نمیزنه یعنی فرم من به این صورت هستش که وقتی که کالا رو وارد میکنم و ثبت میشه همزمان جمع فاکتور رو حساب میکنه حالا فرض کنید من یک کالا رو خریداری میکنم وقتی رو دکمه ثبت میزنم تا قبل از اینکه داده وارد پایگاه بشه و بعد هم در دیتا نمایش داده بشه میاد و محاسبه رو انجام میده بهمین دلیل همشه اولین سطرم صفر بوده یا هست حالا نباید به این صورت باشه اگه من یک کالا خریدای میکنم باید قیمت همون کال رو هم نمایش بده درصورتی که صفر میشه.

    من تصویر فرم فاکتور رو ضمیمه میزارم که بهتر من رو متوجه بشید.

    http://www.up.iranblog.com/images/ei...ennb5f1pdr.jpg



    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله golemaryam_1983 : شنبه 21 خرداد 1390 در 14:02 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    حلقه ی for کدتون رو به این شکل اصلاح کنید

     int sum = 0;
    DataTable dt = ds.Tables["faktor"];
    foreach (DataRow row in dt.Rows)
    {
    sum += row.Field<int>(4);
    }
    textBox8.Text = sum.ToString();

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    دوست عزیز
    نمیدونم چقدر با sql آشنا هستی
    الان دیگه از این کارها نمیکنن
    میان توی sql یک trigger مینویسن که وقتی هر رکوردی به جدول اضافه شد مقدار اون را در جدول دیگه تغییر میده و برنامه نویس رو راحت میکنه

    اگه این روش رو استفاده کنی بهتره و client درگیر محاسبه نمیشه و کد برنامه هم کمتر میشه
    راهنمایی بیشتر نکردم چون نمیدونم چقدر به sql مسلط هستی ولی ارزشش رو داره یه خورده اطلاعات sql خودتو تقویت کنی

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    10

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط Directx مشاهده تاپیک
    حلقه ی for کدتون رو به این شکل اصلاح کنید

     int sum = 0;
    DataTable dt = ds.Tables["faktor"];
    foreach (DataRow row in dt.Rows)
    {
    sum += row.Field<int>(4);
    }
    textBox8.Text = sum.ToString();
    ممنونم دوست عزیز ولی تغییری نکرد.

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    10

    نقل قول: مشکل در ثبت فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    نمیدونم چقدر با sql آشنا هستی
    الان دیگه از این کارها نمیکنن
    میان توی sql یک trigger مینویسن که وقتی هر رکوردی به جدول اضافه شد مقدار اون را در جدول دیگه تغییر میده و برنامه نویس رو راحت میکنه

    اگه این روش رو استفاده کنی بهتره و client درگیر محاسبه نمیشه و کد برنامه هم کمتر میشه
    راهنمایی بیشتر نکردم چون نمیدونم چقدر به sql مسلط هستی ولی ارزشش رو داره یه خورده اطلاعات sql خودتو تقویت کنی
    ممنونم راستش اشنایی زیادی ندارم با sql و C#‎ چون مبتدی هستم.
    اگه امکانش هست در موردش توضیح بدید شاید بتونم استفاده کنم.

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •