نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فرمت تاریخ با این نوع صحیح است؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    فرمت تاریخ با این نوع صحیح است؟

    سلام دوستان
    من برای تاریخ از نوع Nvarchar استفاده کردم. حالا برای اینکه بعنوان مثال لیست بعضی از داروها رو توی بازه زمانی مشخص بگیرم از این دستور استفاده می کنم:
    select * from drag where date between'13900300' and '13900311'

    حالا اگه بخوام بین تاریخ از علامت / استفاده کنم چه کاری باید انجام بدم؟ فرمت رو از چه نوع بگیرم؟ آیا بازهم میشه عملیات جستجو رو براحتی انجام بدم؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.


  2. #2

    نقل قول: فرمت تاریخ با این نوع صحیح است؟

    سلام.
    char(10) // 10 tayi بگیرید که سریعتر هم بشه. با احتساب / ها 10 تا.
    بله.همچنان می تونید از <=> یا between استفاده کنید.
    حتی min و max هم معتبرند.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: فرمت تاریخ با این نوع صحیح است؟

    آره ، خیلی جالب بود.
    جالبترش همین جستجو و غیره است.
    ممنونم ازتون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •