نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پاس دادن پارامتر به Store Procedure

  1. #1

    پاس دادن پارامتر به Store Procedure

    یک جدول دارم با نام table1 وقتی میخوام که از طریق Sqlcommand یک پاامتر بهش بدم با روش پائین خطا میگیره

     

    SQLCMD.Parameters.Add("table1", SqlDbType.NVarChar)
    SQLCMD.Parameters.Add("table_name = 'table1'")
    SQLCMD.Parameters.Add("table_name = table1")
    SQLCMD.Parameters.Add("@table_name =table1" )
    SQLCMD.Parameters.Add("table_name = @'table1'")


    روش درستش چطور باید باشه .
    البته اگر یک نوع از Parameter تعریف کنم و مقدار دهی کنم و اونو پاس بدم به sqlcommand مشکلی نداره
    اما این روش بالا طریقه درستش رو کسی بلده.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    CommandSQL.Parameters.Add(ParameterName, value)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام

    با احترام به آقا حامد

    یه راه مطمئن اینه



    sqlCmd.Parameters.Add(New SqlParameter(ParamName, SqlDbType.NVarChar, 50, FieldName))




    توی کار با StoredProcedure چند نکته رو باید رعایت کنی

    نام پارامتر( ParamName) باید با نام پارامتر توی StoredProcedure مطابقت داشته باشه

    اگر مقدار پارامتر برای شرط استفاده نمی شه بهتره در آخر نام فیلد متناظر نوشته بشه ( FieldName)
    آخرین ویرایش به وسیله asilverisis : جمعه 01 مهر 1384 در 12:23 عصر

  4. #4
    اقا حامد فکر کنم روش شما اشتباه باشه چون کامپایلر خطا میگیره و روش دوستمون
     

    sqlCmd.Parameters.Add(New SqlParameter(ParamName, SqlDbType.NVarChar, 50, FieldName))

    درسته ولی باز هم این طریقی از تعریف یک متغییر از نوع پارامتر هست که من نمیخوام این کار صورت بگیره در
    حالی که میشه پارامتر رو مستقیما پاس داد.
    در اینجا table_name اسم پارامتر من هست و table1 مقداری که باید به اون نسبت داده بشه
    اما به هیج راهی مستقیم نیست
    نکته اینکه من از VS2005 استفاده میکنم و ممکنه در روش پاس دادن پارامتر با روش آقای محمدی فرق میکنه و مشکل پیش میاد
    کسی نکته ایی به ذهنش نمیرسه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    شما با دستور Parameters.Add یک پارامتر اضافه میکنید در حقیقت کاری که با NEW انجام میدهید
    به مثال زیر توجه کنید در حقیقت کد شما بایست به شکل زیر تغییر کند

       
    SQLCMD.Parameters.Add("@table_name", SqlDbType.NVarChar)

    SQLCMD.Parameters("@table_name").Value = "table1"


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    شما با دستور Parameters.Add یک پارامتر اضافه میکنید در حقیقت کاری که با NEW انجام میدهید
    به مثال زیر توجه کنید در حقیقت کد شما بایست به شکل زیر تغییر کند

       
    SQLCMD.Parameters.Add("@table_name", SqlDbType.NVarChar)

    SQLCMD.Parameters("@table_name").Value = "table1"

    سلام

    بله کد آقای زواری درسته.

    از بابت پست بالا ببخشید اشتباهی بجای CommandSQL.Parameter دستور CommandSQLParameter.Add رو تایپ کردم.
    آقای سلماس من فکر کردم شما میدونید که قبل از اسم پارامتر باید @ بیاد. بخاطر همین در پست بالا ذکر نکردم.

    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    شما با دستور Parameters.Add یک پارامتر اضافه میکنید در حقیقت کاری که با NEW انجام میدهی
    [/CODE]
    جناب زواری مگه پارامترهای SP ثابت نیست؟ پس New کردن پارامتر، چه معنی داره؟

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آخرین ویرایش به وسیله Hamedm : شنبه 02 مهر 1384 در 04:24 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    منظورم اینکه وقتی با دستور NEW یک پارامتر در VS تعریف میکنید اینجا هم با دستور ADDهمین کار رو میکنید ؛
    منظورم توی SP نیست .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    با سلا به دوستان
    من فکر می کنم چه از New استفاده بشه یا نشه فرقی نمی کنه
    متد Add اگر یک پارامتر New شده بهش ارسال بشه اون رو به صورت Refrence توی لیست پارامترها قرار می ده

    اگر هم استفاده نشه ابتدا با Property های ارسال شده یک پارامتر می سازه و دوباره همون کار رو می کنه

    راهی که من گفتم راه پیشنهادی خود Microsoft هستش

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن گزارش از Store procedure
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1387, 09:13 صبح
  2. نمایش store procedure ها در دلفی
    نوشته شده توسط rezabh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1385, 13:01 عصر
  3. صدا زدن Store Procedure SQL
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 13:47 عصر
  4. استفاده از خروجی store procedure در C#‎
    نوشته شده توسط argebam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 09:32 صبح
  5. در ادامه store procedure در VB
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 13:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •