نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: 'گرفتن نوع drive

  1. #1

    'گرفتن نوع drive

    سلام بر همه
    مي خواستم بدونم كه در C++‎ كدي وجود داره كه من بتونم درايو هايي كه از نوع remaovalbleهستند رو بگيرم .
    اگه ميشه توضيح كاملي بدين ممنون ميشم.
    اگه با C++‎ نشه با اسمبلي چطور؟

  2. #2

    نقل قول: 'گرفتن نوع drive

    نقل قول نوشته شده توسط sw.com.en مشاهده تاپیک
    سلام بر همه مي خواستم بدونم كه در C++‎ كدي وجود داره كه من بتونم درايو هايي كه از نوع remaovalbleهستند رو بگيرم . اگه ميشه توضيح كاملي بدين ممنون ميشم. اگه با C++‎ نشه با اسمبلي چطور؟
    سلام.
    کافیه تا لیست drive های valid سیستم رو با GetLogicalDriveStrings بگیرید، بعد با GetDriveType تایپ اون درایو رو بدست بیارید (اینم Source).

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: 'گرفتن نوع drive

    توی کرنل هم می تونی از FltGetDiskDeviceObject استفاده کنی و بعد توی device_object->Characteristics فلگ FILE_REMOVABLE_MEDIA رو چک کنی

    هرچند ربطی مستقیم نداشت ولی همین جوری نوشتم دیگه :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •