نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

  1. #1

    بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

    با سلام خدمت دوستان عزیز به چه کدی می شه آخرین روز ماه رو به دست آورد .

    مثلا : تاریخ : 1390/03/18 به برنامه بدیم تاریخ 1390/03/31
    از برنامه تحویل بگیریم.

    دوستان لطف می کنن راهنمایی کنن. تشکر

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

        public string Date(string date){
    string day=date.Substring(8,2);
    string mounth=date.Substring(5,2);
    if(int.Parse(mounth)<7){
    date = date.Substring(0, 8) + "31";
    }
    if(int.Parse(mounth)>7)
    {
    date= date.Substring(0, 8) + "30";
    }
    if(int.Parse(mounth)==12){
    date = date.Substring(0, 8) + "29";
    }
    return date;

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

    با استفاده از این کد میتونید تعداد روزهای یک ماه از سال رو بدست بیارید:
    وقتی شما تعداد روز یک ماه رو بدست بیارید پس خیلی راحت میتونید بگید روز آخرش هست 31 یا 30 یا 29/.
    اینم کد:
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int CountDayOfMonth = pc.GetDaysInMonth(Year, Month);

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

    دوستان عزیز ممنون اما آیا راهی هست که بشه تاریهای اول و آخر هر ماه بین دو تاریخ رو به دست آورد
    ببنید من برای دریافت تاریخهای مابین دو مرخصی استعلاجی بهش نیاز دارم که باید به این صورت باشه . مثلا از تاریخ 1390/02/23 تا تاریخ 1390/07/22 به این صورت خروجی بده :

    1390/02/23 - 1390/02/31
    1390/03/01 - 1390/03/31
    1390/04/01 - 1390/04/31
    1390/05/01 - 1390/05/31
    1390/06/01 - 1390/06/31
    1390/07/01 - 1390/07/22

    روشی هست که بشه تاریخ رو به این صورت به دست آرود ؟ ممنونم از همه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

    دوست عزيز با يك حلقه ي for كه روي ماه ميچرخه به راحتي ميتوني اين كار را انجام بدي

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

    دوست عزیز می شه بیشتر راهنمایی کنی بد جوری روی این موضوع گیر افتادم چطوری تو حلقه بیارم اینو ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: بدست آوردن آخرین روز ماه بر اساس یک تاریخ از همان ماه

    این کد کمکتون میکنه :
    string strDate1 = "1390/02/22";
    string strdate2 = "1390/07/22";

    int Year1 = Int32.Parse(strDate1.SubString(0,4));
    int Month1 = Int32.Parse(strDate1.SubString(5,2));

    int Year2 = Int32.Parse(strDate2.SubString(0,4));
    int Month2 = Int32.Parse(strDate2.SubString(5,2));

    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int CountDayOfMonth = pc.GetDaysInMonth(Year, Month);

    string str1 = "";
    string str2 = "";
    while(true)
    {
    int CountDay = pc.GetDaysInMonth(Year1,Month1);
    str1 = Year1.ToString() + "\" + Month1.ToString() + "\" + "01";
    str2 = Year1.ToString() + "\" + Month1.ToString() + "\" + CountDay.ToString();
    Month1++;
    Year1++;
    if(Year1 == Year2 && Month1 == Month2)
    break;
    }

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •