نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    من چندتا domain و subdomain دارم به شکل زیر:

    www.domain.com
    www.domain.ir
    domain.com
    domain.ir
    en.domain.com
    ir.domain.com

    حالا میخوام اگه تو یکیشون login کنم، توی بقیه هم login بشم و طبیعتا با تغییر زبان نیاز به login مجدد نداشته باشم.
    با جستجو متوجه شدم که میشه توی htaccess کدی رو بنویسم. نوشتم ولی دیگه سایت بالا نیومد.
    همچنین متوجه شدم که میشه توی کد php کدی رو اضافه کرد. کردم ولی اصلا login نمیشدم.

    کسی میدونه چطور میشه اینکارو کرد؟
    توی این سایت هم چیزی ندیدم.

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    من هم توی بخش وبلاگ سایتم با همین مشکل مواجه هستم و نمی دونم چطور باید حلش کنم.

  3. #3

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    بنظرم نهایتا میتونید از سشن برای لاگین استفاده نکنید و خودتون یک کوکی لاگین درست کنید که برای domain.com باشه.
    یعنی این کوکی برای بقیهء سابدامین ها هم ارسال میشه.
    ولی فکر کنم بتونید این کار رو با سشن هم انجام بدید.
    این پس مال چیه:
    session.cookie_domain string session.cookie_domain specifies the domain to set in session_cookie. Default is none at all meaning the host name of the server which generated the cookie according to cookies specification. See also session_get_cookie_params() and session_set_cookie_params().

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    من مجبورم از سشن استفاده کنم چون یکی از سشنها مقدار اعتبار مالی رو نگهداری میکنه و نمیشه در کوکی ذخیرش کرد. این کار شدنیه ولی چطوریش رو نمیدونیم. باید ببینیم دوستانی که میدونن مارو راهنمایی میکنن یا نه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    سلام
    وقتی لوگین میکنه توی ساب ها بفرستشون و سشن ها رو هم اونجا ست کن بعد هدر بده به صفحه کاربری

  6. #6

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    نقل قول نوشته شده توسط tem988 مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی لوگین میکنه توی ساب ها بفرستشون و سشن ها رو هم اونجا ست کن بعد هدر بده به صفحه کاربری
    این روش چندان مناسب نیست. راه دیگه ای به ذهنتون نمی رسه؟

    پی اچ پی برای این کار تابع آماده نداره؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    چطوری تو سابها بفرستمشون؟ همشون از یه دایرکتوری و یک برنامه استفاده میکنن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    ممنون از آقای eshpilen که یه شکل زیر حل شد:
    session_set_cookie_params(2*7*24*60*60, '/', '.domain.com');

    و همچنین ارجاع www.domain.com و domain.com به en.domain.com و ارجاع www.domain.ir و domain.ir به ir.domain.com

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کلن
    پست
    121

    نقل قول: انتقال session ها بین domain ها و subdomain ها

    حالا یه مشکل جدید پیش اومد و اون اینکه سشنها منتقل میشن ولی کوکیها نه!
    اینو چیکار میشه کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •