نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جستجوی تگ html در php

  1. #1

    جستجوی تگ html در php

    سلام


    من تازه پی اچ پی کار میکنم، نمیدونم این سوالی که میکنم انجام شدنی هست یا نه!
    من میخواستم یک تگ html مثلا:
    <div id="test"></div>

    رو در یک فایل مثلا index.php جستجو کنم و از موجود بودن یا نبودن اون اطلاع پیدا کنم تا بعد از این کار با دستور شرطی یه پروسه ای رو انجام بدم
    در ضمن این کد در همین فایل باید باشه.

    حالا اگه دوستان آشنا هستن
    لطف کنن منو راهنمایی کنن

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    سلام
    با خخیلی از روش ها میشه
    عبارت منظم دستورات برش و دستورات رشته
    اما من یک کلاس براتون میزارم که ازین به بعد شما مثل دستورات sql میتونید با تگ ها کار کنید
    بدید :

    select * from DIV WHERE $id=='test'



    تشکر یادت نره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    سلام

    ممنون از توجه شما

    ولی من نمیخوام اینهمه دنگو فنگ داشته باشه

    من یه کد ساده میخوام که وجود تگ
    <div id="test"></div>


    شناسایی کنه
    همین

    زیاد به این چیزی که گفتید نیازی ندارم
    من لنگ اینم که وجود این تگ رو در فایل index.php تعیین کنم.


    پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

  4. #4

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    شما اون کلاس و نگاه کن کل روش هایی که گفتم میشه توی اون بکا رفته !
    من بگم explod که تو اینکلاس هست بگم preg_match بازم هست
    شما الان میگی دنگو فنگ اما کلاسه دیگه ! نسبت به شررایطی که میخوای یک تکه کد ساخت یافته و نرمال و برات اجرا میکنه
    خود کلاس و ببین میفهمی منظورم و

  5. #5

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    راستی
    search html tag in php
    google

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    مهرداد جان شاید این براش کاربردی تر باشه :
    $html = preg_replace('/(<strong>.*?)(Paintball Mask)(.*?<\/strong>)/', '$1<a href="...">$2</a>$3', $html);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: جستجوی تگ html در php



    function strip_html_tags( $text )
    {
    // PHP's strip_tags() function will remove tags, but it
    // doesn't remove scripts, styles, and other unwanted
    // invisible text between tags. Also, as a prelude to
    // tokenizing the text, we need to insure that when
    // block-level tags (such as <p> or <div>) are removed,
    // neighboring words aren't joined.
    $text = preg_replace(
    array(
    // Remove invisible content
    '@<head[^>]*?>.*?</head>@siu',
    '@<style[^>]*?>.*?</style>@siu',
    '@<script[^>]*?.*?</script>@siu',
    '@<object[^>]*?.*?</object>@siu',
    '@<embed[^>]*?.*?</embed>@siu',
    '@<applet[^>]*?.*?</applet>@siu',
    '@<noframes[^>]*?.*?</noframes>@siu',
    '@<noscript[^>]*?.*?</noscript>@siu',
    '@<noembed[^>]*?.*?</noembed>@siu',

    // Add line breaks before & after blocks
    '@<((br)|(hr))@iu',
    '@</?((address)|(blockquote)|(center)|(del))@iu',
    '@</?((div)|(h[1-9])|(ins)|(isindex)|(p)|(pre))@iu',
    '@</?((dir)|(dl)|(dt)|(dd)|(li)|(menu)|(ol)|(ul))@iu',
    '@</?((table)|(th)|(td)|(caption))@iu',
    '@</?((form)|(button)|(fieldset)|(legend)|(input))@iu' ,
    '@</?((label)|(select)|(optgroup)|(option)|(textarea)) @iu',
    '@</?((frameset)|(frame)|(iframe))@iu',
    ),
    array(
    ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ', ' ',
    "\n\$0", "\n\$0", "\n\$0", "\n\$0", "\n\$0", "\n\$0",
    "\n\$0", "\n\$0",
    ),
    $text );

    // Remove all remaining tags and comments and return.
    return strip_tags( $text );
    }
    /* Read an HTML file */
    $raw_text = file_get_contents( $filename );

    /* Get the file's character encoding from a <meta> tag */
    preg_match( '@<meta\s+http-equiv="Content-Type"\s+content="([\w/]+)(;\s+charset=([^\s"]+))?@i',
    $raw_Text, $matches );
    $encoding = $matches[3];

    /* Convert to UTF-8 before doing anything else */
    $utf8_text = iconv( $encoding, "utf-8", $raw_text );

    /* Strip HTML tags and invisible text */
    $utf8_text = strip_html_tags( $utf8_text );

    /* Decode HTML entities */
    $utf8_text = html_entity_decode( $utf8_text, ENT_QUOTES, "UTF-8" );

    ?>


  8. #8

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    سلام

    البته کلاسی که دوستمون معرفی کردند عالی بود و دستشون درد نکنه اما چون شما قصد استفاده از آن را ندارید گفتم یک مثال براتون بزنم شاید کمکتون کنه


    <?php

    $targ = "url";
    if ($fp = fopen($targ, 'r')) {
    $content = '';

    while (!feof($fp)) {
    $line[] = fgets($fp);



    }
    foreach($line as $val){

    if(strstr($val,'<div id="test"></div>')){ echo 'true'; }

    }

    ?>



    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    با این کلاسی که ارائه شده...چجوری میشه محتویات بین دو تگ دلخواه یونیک رو خروجی گرفت؟
    مثلا متنی که از این تگ
    <span class=lm>

    به بعد شروع میشه و تا ابتدای این تگ ادامه داره.
     <div class=nx>

  10. #10

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    توی example هاش اشاره شده

  11. #11

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    من تو هیچکدوم از مثالها همچین چیزی ندیدم.
    میشه کدی که میگید رو اینجا بزارید؟

    من با این هم نتیجه ای نگرفتم...فکر میکنم نمیتونه سورسی که ذخیره شده رو تحلیل کنه....یحتمل برای یک خط نوشته مشخص این آیتم جواب میده :

    function getBetween($html, $start, $end, $keepStart=0, $keepEnd=0) {
    $matches = array();
    if (preg_match('/' . $start . '(.*?)'. $end . '/', $html, $matches)) {
    $return = $matches[1];
    if ($keepStart) $return = $start . $return;
    if ($keepEnd) $return = $return . $end;
    return $return;
    } else {
    return false;
    }
    }

  12. #12

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    demo 10
    اینو نگاه کن

  13. #13

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    سلام

    این کدی که نوشتم مشکل شما رو حل می کنه :

    اول فایل test.php


    <html>
    <head>
    </head>
    <body>

    <span class=lm>
    For Example
    <div class=nx>

    </body>

    </html>


    و این هم روش استخراج متن مورد نظر : (ویرایش شد)


    <?php
    $content = array();
    $str="";
    $pos;
    $x = 0;
    $tag = "<span class=lm>";
    $tag2 = "<div class=nx>";

    $file = fopen('test.php','r');

    while(!feof($file)){


    $line[] = fgets($file);


    }


    foreach($line as $val){



    if(strstr($val,$tag)){

    $pos = strpos($val,$tag);
    $i = $pos + 15;
    for($i; $i != strlen($val); $i++){

    $str .= $val[$i];
    }

    $content[] = $str;
    $x = 1;

    }

    if($x == 1){

    if(!strstr($val,$tag2)){

    $content[] = $val;

    }else if(strstr($val,$tag2)){
    $pos="";
    $str="";
    $pos = strpos($val,$tag2);

    for($i=0; $i < $pos; $i++){

    $str .= $val[$i];
    }

    $content[] = $str;

    break;

    }

    }

    }
    foreach($content as $val){

    echo $val;

    }







    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله alismith : جمعه 27 خرداد 1390 در 01:17 صبح

  14. #14

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    اگه قرار باشه بیش از یک آیتم از صفحه در بیاریم اونوقت چی؟
    البته من با تغییر نام Tagو tag2 به tag3 و tag4 تونستم دو آیتم رو استخراج کنم.

    راه آسان تر دیگه ای هست؟

    اگه بفرض 4 آیتم هست که مثل مورد اول دارای تگهای یونیک ابتدا و انتها باشه...میشه همه رو مقداردهی کرد؟ یعنی یک بار پروسه برای همشون اجرا بشه...به جای اینکه برا هر کدوم جدا جدا پروسه اجرا بشه.
    البته نمیدونم امکان پذیر هست یا نه...به سرعت کار کمکی میکنه یا نه...فشار کمتری به سرور میاره یا نه !

  15. #15

    نقل قول: جستجوی تگ html در php

    میتونی با jquery هم تگهارو جستجو کنی . دستت خیلی بازه تو select کردنه هر تگ اچ تی ام الی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •