نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دو سوال

  1. #1

    دو سوال

    سلام دوستان خوبید
    دوستان من بدون آشنایی با برنامه نویسی برای شروع میخوام آموزش سی شارپ.نت رو بینم
    به نظرتون اول سی بخونم بهتره نیست ؟ بعد سی شارپ ؟ یا بقول دوستم دوباره کاری میشه از همین سی شارپ و محیط ویندوز اپلیکیشنشروع کنم ؟

    سوال دومم هم اینه چطور میشه این سه دستور رایت رو با ی دستور نوشت
    میسی از همتون


    int[] x = newint[4] { 1, 7, 9, 88 };
    Console.Write(x[0]);
    Console.Write(x[3]);
    Console.Write(x[2]);

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: دو سوال

    به نظر من از خود سی شارپ شروع کن
    البته باید با پایه و اساس برنامه نویسی حداقل آشنا باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: دو سوال

    سلام
    در مورد سوال اول به نظرم بستگی داره چقد بر نامه نویسی بلد باشی اگه فکر میکنی منطق برنامه نویسی رو بلدی نیاز نیست سی بخونی برو سی شارپ....یه چیز دیگه هم هست که باید هر بر نامه نویس قبل از یاد گرفتن بهش توجه کنه اونم اینه که آیا با زبونی که میخوا یاد بگیره چقد راحته؟؟؟و اینکه نیازش چیه و آیا این زبان برنامه نویسی به دردش میخوره یا نه!
    اگه به اینا توجه نکنی شاید دوباره کاری شایدم سه باره کاری بشه....
    در مورد سوال دوم هم شما میتونی از CSS کمک بگیری.یه سرچ بزن چیزای خوبی گیرت میاد.
    موفق یاشی

  4. #4

    نقل قول: دو سوال

    css دیگه چیه دوست من
    من دیدم این دستوراتو با ویرگولی کامایی چیزی از هم جدا میکردن تو یخ جواب میداد ، اما راسش من نتونسم فک کنم خلیلی راحت بدون دستور خاصی بشه نوشتش کمکم کنین هرکس میدونه
    میسی همه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: دو سوال

    متغیر X از چه نوعیه؟
    اگه string بود
     
    Write(x[0]+x[1]+x[2]);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: دو سوال

    جسارتا دستورات سی شارپ رو که اینجا تایپ میکنی همشون رو سلکت کن بعد از نوار ابزار علامت #C رو بزن
    تا قابل خوندن بشه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: دو سوال

    نقل قول نوشته شده توسط nilo_nazanin مشاهده تاپیک
    سلام دوستان خوبید
    دوستان من بدون آشنایی با برنامه نویسی برای شروع میخوام آموزش سی شارپ.نت رو بینم
    به نظرتون اول سی بخونم بهتره نیست ؟ بعد سی شارپ ؟ یا بقول دوستم دوباره کاری میشه از همین سی شارپ و محیط ویندوز اپلیکیشنشروع کنم ؟

    سوال دومم هم اینه چطور میشه این سه دستور رایت رو با ی دستور نوشت
    میسی از همتون


    int[] x = newint[4] { 1, 7, 9, 88 };
    Console.Write(x[0]);
    Console.Write(x[3]);
    Console.Write(x[2]);
    با سلام. اگر هدف شما یادگیری سی شارپ هست اصلا نیازی نیست برید اول سی رو یادبگیرید چون با یادگیری سی شارپ با دستوارت سی هم خودکار اشنا میشید چون کلا اینا یک خانواده دارن.

    اینم جواب سوالتون :


    int[] x = new int[3] { 1, 7, 9 };
    Console.Write("Meghdare 1:{0},Meghdare 2:{1},Meghdare 3:{2}",x[0],x[1],x[2]);
    Console.ReadLine();

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: دو سوال

    اینم جواب سوالت
     
    Console
    .Write(x[0].ToString()+x[1].ToString()+x[2].ToString());


  9. #9

    نقل قول: دو سوال

    از همه دوستان سپاسگزارم
    آدم واقعا بین شماها دلش میخواد هی بره یاد بگیره هرجا موند بیاد بپرسه
    با درود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •